BrnFgb isimli üyenin son içerikleri

1. B

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

siz kafayı yemişsiniz neler neler anlatılıyor :) ben de gün içinde 2 kere bakıyorum bişey varsa diye bakmayım bari :D
  2. B

🔥İndirim Mavi Ürünlerinde %30 İndirim + 300₺ KUPON 🔥

çok iyi fiyat denilecek ürün var mı ben göremedim pantolon vs bakındım da gittikçe tuzlu oluyor
  3. B

Vozol için Likit önerir misiniz?

sigarayı bıraktım iqos a geçtim çok maliyetli geldi ordan da vozola geçtim elektronikler çok daha bağımlı yapıyor ayrıca nefes darlığı kısmında sıkıntılar yaşadım temmuz ayında bıraktım hocam mutlaka vozol ve türevlerinden kurtulun kötü kokusu vs olmadığı için daha çok tüketiliyor
  4. B

❌İndirim Bitti! Secuzi LIG-3601 Gamepad | 1099₺ (3 taksit)

Güzel oldu herkese teşekkürler
  5. B

❌İndirim Bitti! Secuzi LIG-3601 Gamepad | 1099₺ (3 taksit)

hiçbir fikrim yoktu aldım bu grubun bu huyu var ihtiyacım var mıydı bilmiyorum bile :D
  6. B

🔥İndirim Trendyol Depoları Boşaltıyor Ne Alırsan 🔥 199₺-249₺

bazı markaları filtreleyip alınabilir 2 pant 1 tişört çektik en kötü iade nolcak
  7. B

❌İndirim Bitti! RAZER Leviathan V2 7999

ben aynı fiyat bandına aldım gayet iyi razer ekosistem kurduğum için tercih etmiştim ama beğendim ben
  8. B

🔥İndirim Teknosa Çok Ucuza Ürünler

https://www.teknosa.com/tplink-archer-c50-ac1200-wireless-dual-outlet-p-202504220061 100 mb internet için türk telekomun kendi modemini kullanıyorum bu alınır mı 1768640492 https://www.teknosa.com/samsung-galaxy-watch6-classic-bluetooth-outlet-p-202510130019 bu alınır mı bir de
  9. B

❌İndirim Bitti! İntersport Sezon Finali İndirimleri

montlar iyiymiş inş orjinal gelir
  10. B

🔥İndirim Teknosa Çok Ucuza Ürünler

nasıl alınıyor hocam bunlar ya
  11. B

hocam indirim sepetten düşüyormuş taksit işi biraz sıkıntı ama yinede f/p ürünler
  12. B

sepete %40 diyor sepete atıyorum indirim tutmuyor
  13. B

Ebeveyne almalık 15-24 arası telefonlardan hangisi tercih edilmeli

muhtemelen öyle yapıcam hocam
  14. B

Ebeveyne almalık 15-24 arası telefonlardan hangisi tercih edilmeli

hocam alırken bi hatrınıza düşersem yazın kamu indirimi vs kovalarız bir şeyler :)
Geri