brotherboder isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yeni Mezun Olarak İş Bulmak

Bu dediklerinin hepsi doğru zaten torpilden geçilmiyor. Bir de üzerine yapay zekanın bu kadar gelişmesiyle zaten bilen kişi ile bilmeyen kişinin ayrımını yapmak zorlaştı. Bazı ilanlar sadece PR çalışması olarak açılıyor. Şirketi tanıtıyorlar sonra eleman almadan kapatıyorlar. 1784389097 Sakarya...
  2. B

Sağ ol, hayırlısı bakalım, karşıma bir fırsat çıkar elbet.
  3. B

Evet mart ayında yaptım
  4. B

Kanka özelden gönderdim
  5. B

Zengin kız fakir oğlan gerçek hayat uyarlaması gibi
  6. B

Arkadaşlar merhaba, bilgisayar mühendisliğinde yeni mezunumum. Yeni mezun yetiştirmek isteyen şirketlerin başvurularına başvuruyorum normalde bu ilanların genel yetenek, ingilizce sınavı ve sözlü mülakat aşamaları da bulunuyor fakat istenilen bütün şartları sağlamama rağmen sınav aşamasına bile...
  7. B

PC için gamepad önerisi

Sağ olun GameSir Cyclone 2 alacağım gibi. Sadece analog'un üst tarafta değil de alt tarafta olmasını tercih ederim. Bu tarz bildiğiniz başka gamepad var mı yok ise GameSir Cyclone 2 alacağım.
  8. B

PC için gamepad önerisi

Merhabalar, PC için kaliteli, kolay kolay bozulmayan ve gecikmesi düşük bir gamepad almak istiyorum. Aklımda şuan Dualsense almak var. Fiyatı şuan 4-4.5k civarlarında. Bu fiyatın üstüne çok çıkmak istemiyorum. Önerdiğiniz başka bir gamepad var ise önerilere açığım.
  9. B

Reset tuşuna bastıktan sonra sonra sesler gitti

Arkadaşlar merhaba yeni sistem aldım. Her şey güzel gidiyordu fakat kasanın üstünde bulunan reset tuşuna bastım. Bu tuşa bastıktan sonra sistem yeniden başladığında sesler gitti. Giriş ve çıkış aygıtlarına girdiğimde ses geliyor gözüküyor fakat bana herhangi bir ses gelmiyor. Bu neden olmuş...
  10. B

Fan ışığı sürekli kapanıp açılıyor

Merhaba arkadaşlar, Yeni sistem aldım. CS girdiğim zaman rgb fanların ışıkları kapanıp açılmaya başlıyor ama sürekli. bunu 3 4 saniye de bir yapıyor bazen daha kısa aralıklarla yapıyor. Çok hızlı bir şekilde yaptığı için fan çalışmayı durduruyor mu yoksa sadece ışıklarda mı bu durum yaşanıyor...
  11. B

1000-1500 TL arası mikrofon önerisi

Selamlar, 1000-1500 tl arasında önerdiğiniz mikrofon var mı? Biraz bütçeyi geçse sorun olmaz. Karşı tarafa sesim net bir şekilde gitsin çabuk bozulmayacak bir mikrofon arıyorum.
  12. B

Max 1000 tl mouse pad önerisi

Tavsiyeler için teşekkürler. Biraz geç cevaplayabildim kusura bakma. Attıklarını inceledim. Önceki arkadaşlarında dediklerine bakarak ortak noktada buluştum. Klasse classic aldım. 1 haftadır kullanıyorum. Memnunum şuanlık.
  13. B

Kısa sürede yıpranmasın ve oyunlarda mouse kullanımını engellemesin yeterli benim için. Teşekkürler inceleyeceğim.
  14. B

Bakıyorum şimdi teşekkürler.
  15. B

Merhaba arkadaşlar 1000 tl civarı mouse pad önerebilir misiniz. 1k dan fazla ama aşırı iyi dediğiniz bir mouse pad var ise bütçeyi biraz aşabilir sorun olmaz.
Geri