Brt0 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım Honor 400 vs Galaxy A56

görüşünüz için teşekkür ederim kutudan ekran koruyucu ile çıkıyor sanırım zaten onu söküp daha kaliteli bir ekran koruyucu almak mantıklı olabilir teşekkürler
  2. B

Teşekkürler hocam. Çok oyun oynayan biri değilim mobil üzerinden daha çok günlük kullanım amaçlı almayı düşünüyorum performans konusunda sorun çıkarıyor mu bir de böyle cep mesafesinden falan düştüğü oldu mu hiç kırılmasını istemem hemen teşekkür ederim.
  3. B

evet hocam honor 400 ün ekran ve kamera kalitesi üst düzeyde diyorlar
  4. B

fiyat olarak 22 bin bandında ve ayrıca şarj cihazı falan almam gerekiyor mantıklı mı bilemedim hocam.
  5. B

Arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum f/p olmasını istiyorum honor 400 hepsiburada fiyatı 18.900 tl fiyatı özelliklerine göre güzel geldi gözüme biraz daha üst fiyatlara samsung a56 var fakat kutu içeriği bomboş sizce hangisini almalıyım kararsız kaldım. Honor 400 yorumlarına baktığımda...
  6. B

1800 TL Aula F87 Pro alınır mı?

Anladım şimdi teşekkürler.
  7. B

hocam zaten kasa tuşlar falan aynı oluyor pro ile normalin tek farkı switch diye biliyorum pro da 5 pinli switch kullanılıyor normal f87 de 3 pinli kullanılıyor diye biliyorum 1762170397 Şarjlı uygulamada yazmıyor derken hocam tam anlayamadım
  8. B

N11 de Aula F87 Pro 2000TL kupon ile 1800 TL oluyor bu fiyat aralığında 2000-2500 tl arasında boyut olarak en düşük TKL olan klavye arıyorum. Sizce F87 pro mantıklı bir seçim mi?
  9. B

Gamepower Ogre alınır mı?

Alınmaz
  10. B

Assetto Corsa mouse hassasiyet ayarının bozulması çözümü

Assetto Corsa oyununu mouse ile oynuyorum oyuna girdikten birkaç dakika sonra ya da direkt olarak girince mouse hassasiyeti bozuluyor, çok az çevirince bile fazla dönüyordu, bu durumu mouse "polling rate" i düşürerek yani fareyi 1000hz den 500hz' e düşürerek çözdüm.
Geri