brtllx isimli üyenin son içerikleri

1. brtllx

Ps5 Bi Süre Sonra Sıkıyormu

online oyunlar oynamayı seviyorsan gerçekten bi süre sonra oynamak istemiyorsunuz onun yanında birkaç sebepte var elbette turkçe yama yapılabilir pcde, buda birkaç hikayeli oyunda daha fazla keyif almanızı sağlar bana göre, playstation 5 sahibi değildim 4 sahibiydim pc almak için sattım onuda...
  2. brtllx

15k Bütçe ile Nasıl Bir Sistem Toplayabilirim Monitör Dahil

yani 15k bütçede 2. el hazır sistemlere bakabilirsin ne kadar iyi olurlar bilemiyorum rx580li bir şey toplarsın heralde monitör dahil bulması zor bu bütçede 1783098147 bu fiyatta sıfır pcmi varki hocam:D
  3. brtllx

Arkadaşlar 7 Sene Önce Oynadığım Oyunun Ne Olduğunu Bulmaya Calışıyorum

ya black ops 3 yada advanced warfare 1783085244 ai yardımıyla öneri buldum bende bir insanın bunu anlamasının imkanı yok
  4. brtllx

Çözüldü✓ RTX 5070 mi Almalıyım RX 9070xt mi

9070xt almanı tavsiye ederim kimse fanboyluk yapmasın paranız ağaçtanmı geliyor sizin en fiyat performans hangisi ise onu alın geçin
  5. brtllx

❌İndirim Bitti! Asus-Prıme RX 9070 XT-16gb Gddr6 25.299 TL

hepsi bilerek yapıyor yoksa çalışanı kovarlardı :kekw:
  6. brtllx

Diskim Var Ps5 Slim Önerisi

sorun çıkmaz büyük ihtimalle ürünleri sıfır diye biliyorum google yorumlarıda gayet iyi
  7. brtllx

kahraman konsoldan alabilirsin taksit seçeneğide var diye biliyorum gayet güvenilir biryer
  8. brtllx

hangi ildesiniz ona göre bi öneri yapabiliriz
  9. brtllx

Fake Numaralar Bulunabilir mi

şu veletlerle uğraşmaya değmez engel atıp geçin baktınız başka numaradan rahatsız ediyorlar yine engelleyin hiç bi halt yapamazlar
  10. brtllx

❌İndirim Bitti! Xiaomi Pad 8 - 9.399 TL!

vatan ram indirimleri gibi bir şey mi bu çok iyi indirimmiş hayırlı olsun alanlara
  11. brtllx

9070 XT Kasa Nasıldır

psu kötü giriş seviye
  12. brtllx

Hangi RTX 3070 Daha Mantıklı?

aralarında baya performans farkı var hocam burasıda sorun 1782856989 satıcıya göre test atmayan referansı olmayan biriyse havale teklif etmeyi bile düşünmesin
  13. brtllx

9070 XT Kasa Nasıldır

hazır sistemlerden nefret etme sebebimdir şu psular
  14. brtllx

Hangi RTX 3070 Daha Mantıklı?

ikinci ele zora düşmedikçe girmem gerekirse 1-2 ay beklerim para çıkışsın diye her zaman bi yerden bir şey çıkabiliyor çünkü, ayrıca konu sahibi elden alacak sanırım attığı ilanlar hep bursa çünkü
  15. brtllx

9070 XT Kasa Nasıldır

psu hakkında bilgim yok onun dışında iyi fakat ramler 16 gbmı 32 gbmı?
Geri