Hocam bir şey soracağım üç gün önce aldım bu direksiyonu hissiyat olarak g29 a göre baya güzel sizin tavsiyenizle almıştım g29 yerine. Bu pedallarda sertlik ayarı varmı acaba içinde yay falan bazı yerlerde var denmiş ama ben çok bakamadım düz v10 da var ama bunda bulamadım
Doğrudur karıştırdım galiba vitesi alırım sonradan yine o problem değil bı konuda sizin yorumunuzu gördüm şimdi 3 tane vites onermişsiniz birisi pxn A7 diğerleri simtur ve spardoxtu sanırım hangisi daha iyi olur ETS forza bide ac oynamak için
merhabalar şubat ayına doğru direksiyon seti alma planım var g29 alıcaktım ama fiyatını hak etmiyor diyorlar ortalama g29 fiyatına alabileceğim daha iyi direksiyon seti varmıdır
Merhaba elimde eski bir Vestel DVD çalar var CD takıyorum müzik çaliyor ama 1 dakika çaldiktan sonra DVD donuyor müzikte duruyor 3 farklı cd denedim cd ile alakalı olduğunu sanmıyorum bir bilgisi olan varmı
selamün aleyküm herkese whatgeek üzerinden gamesir cyclone 2 almayı düşünüyorum elimde atk battle axe pro vardı l3 tuşundaki temassızlıktan dolayı geri gönderdim bana ya yenisini vercekler yada paramı iade edicekler yurt dışından cyclone 2 64 dolara denk geliyor arada 300 TL gibi bir fark var...
3 kol arasinda kaldım
EOS pro 2
Shooter 3
Atk battle axe pro
Hangisi daha iyidir sizce shooter 3 almayı düşünüyordum ama aradaki farka gerçekten değerse diğer iki koldan birisinide alabilirim
Merhaba PC de e footblal oynuyorum ds3 var ama analog ve tuşlari bozulmaya başladi artık. Gamepad önerisi olan varmıdır 1k civarında veya ds3 tamir ettirmek dahamı mantıklı
Merhaba arkadaşlar Spora yeniden başladım 1 aya yakın body çalışıyorum ama 90 kiloyum hantal ve yavaş kalıyorum bazı durumlarda bu yüzden body building yaptığımda aynı hantallığım devam eder gibi muhtemelen biraz daha atletik ve güçlü olmak istiyorum onun için kalistenik antrenmanıda mantıklı...