aynı hattın e simini çıkartabiliyor muyum yoksa farklı bir hat almam mı gerekiyor ?
1757575424
kapalı kutu olarak alacağım ve iphone sonuçta bir şey olacağını düşünmüyorum 11 kullanıyorum çok minimal kasmalar haricinde bozulma gibi bir şey yaşamadım kaç senedir.
Yurt dışı cihaz alma düşüncem var ancak her yerde yazmasına rağmen yapay zekayla konuştuğumda kullanım süresinin 4 ay olduğunu söylemekte ben 8 ay olarak biliyordum ben mi yanlış biliyorum düzenleme falan mı geldi bilen biri aydınlatabilir mi bir de kapalı kutu almayı düşünüyorum ancak dikkat...
2 gündür birden ibre ısınmaya ve fan açmaya başladı sizce neden olabilir ondan öncesinde ısınma fan açma gibi bir problem yoktu bir işlem sağlamadığımda ama şu an kendi kendine bile birden bire 2 gündür ısınıyor neden olabilir (laptop yeni sayılır ort 3 ay oldu alalı)
1737575248
Laptop pil...
Bilgisayarımda garip bir
ısınma var anlamadığım şekilde çok kötü bir bilgisayar değil ama 3 sekme açınca bile ısınma oluyor fanlar cayır cayır çalışıyor sizce neden olabilir?
Laptopta oyun oynarken batarya sağlığı ve laptop sağlığı için şarja takılımı oynamak gerekir takılı oynamak gerekirse doluykenmi boşkenmi şarja takılı olması gerekir.
İkini el laptop alacağım sahibinden üzerinden, iki seçenek arasında kaldım birazcık benzer laptoplar ve fiyatlarıda aynı.
1.
İ5 1135G7
MX350
2.
İ7 1065G7
MX330
Geri kalan özellikler aynı ikisi arasında fiyatta aynı denecek kadar yakın hangisini tercih etmem beni daha memnun eder?