@RevDeisDou https://donanimarsivi.com/forum/konu/kulaklik-ve-mikrofon-icin-farkli-kulakliklar-kullanmak.107765/ şu başlığıda ben açmıştım bu başlığı bir oku
ordaki olaylar olurken ram oc liydi sadece ve
burdaki zamanlamalrı vs kullanıyordum üstüne attığım posttaki mevzudan önce hiçbir sorunu...
bende iphone kulaklığı olduğu için aldığım çoklayıcıyı çalıştıramadım. oyüzden android kulaklığını(mic i var tabii ki) alıp mic kısmına taktım çoklayıcının. kulaklık kısmını boşta bırakıp kasada kulaklık kısmına kendi iphone kulaklığımı taktım.sorunsuz çalışıyor görünüyodu ama pubg oynarken crash...
Kulaklık mikrofon çoklayıcı ile kulaklığımı bilgisayarıma bağlamaya çalıştım ancak iPhone kulaklığı olduğu için Mic kısmı çalışmadı. Bende evdeki Mic'li Android kulaklığını çoklayıcıya sokup kablonun Mic ucunu kasanın Mic girişine taktım. Kasanın kulaklık girişine kendi iPhone kulaklığımı...
aklıma bikaç soru takıldı. 14-17-16-16-29 dayım 1.40 V veriyorum normal çalışıyor. zamanlamaları daha aşağıya çekmeyi düşünüyorum çünkü neden olmasın. zamanlamaları düşürürken en çok hangisini düşürmeye oynamalıyım. bir z.lamayı düşürürken nelere dikkat etmeliyim. bu konuda bazı kurallar veya...
Bir mikrofon satın almak istiyorum online oyunlarda takım arkadaşlarımla ilrtişim kurabilmek için. Lakin mikrofonlar hakkında hiçbir bilgim yok. Piyasada da 457837898 çeşit mikrofon var.
Aradığım özellikler:
Ucuz olması
Sesimi karşı yeterince düzgün iletmesi
Ucuz olması
Kablosuz modeller varmı...
gear down mode : auto
1.42 veya 1.43 tam hatırlayamadım V veriyorum.
aida64 te bu sefer cl değeri doğru görünüyor. ama bu sefer de pc normal çalışıyor gibi görünmesine rağmen memtest86 da hatalar veriyor. Yapmam gereken şey nedir?