bruh1cobra isimli üyenin son içerikleri

1. B

Türk Telekom internet bilgisayarda gelip gidiyor.

Merhaba, yaklaşık 1-2 aydır Türk Telekom ev internetimde gidip gelme problemi yaşıyorum. 2.4GHz olan bağlantı hep gidip geliyor ancak sonunda 2.4GHz yazmayan bağlantı sabit olarak duruyor. Ayrıca mobilden bağlanırken internette bir problem yok ancak bilgisayarda problem yaşıyorum.
  2. B

Hadi SIM Kart bloke kaldırma

Hocam değişmeyi düşünüyorum zaten ama daha değişmeden parama da el kondu resmen şu parayı alayım paparaya geçeceğim.
  3. B

Hadi SIM Kart bloke kaldırma

A-101 Hadi kart kullanıyorum ön ödemeli rahat diye ama operatör değişikliğimden sonra SIM kart bloke nedeniyle sms almıyorum alışveriş yapamıyorum nasıl kaldıracağım?
  4. B

Steam satın alma problemi.

Merhabalar, az önce FC25 almaya çalışırken karttan para çekildi ancak ödeme tamamlanamadı ve oyunu alamadım. 10-15 saniye sonra para hesaba geri geldi. Ve ''Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi. Not: Kredi kartı şirketiniz bazı...
  5. B

Sekiro için Türkçe yama önerisi

Hocam onu denedim ancak versiyon hatası veriyor
  6. B

Sekiro için Türkçe yama önerisi

Merhabalar, sekiro için türkçe yama yapacaktım ama versiyon hatası verdi başka bildiğiniz bir site var mıdır yama yapabileceğim?
  7. B

Warband cheatmenu açılmıyor.

Biliyorum biraz eski olacak ama :) m&b warband oynarken ctrl+ é menüsüne cheatmenu yazınca cheatmenu açılmıyor. Oyunu steamden aldım orjinal ayrıca oyuna girmeden hileleri de aktifleştirdim.
  8. B

RDR2 düşük fps sorunu

Selamlar,normalde RDR2 de ortalama 60-70 fps alan bir sistemim var. Ama az önce oyuna girerken giriş ekranında 40 civarı oyunda da 20nin altında fps alıyorum.Grafik ayarlarını düşürdüm sıfırladım vs. ama etki etmedi. Nasıl düzeltebilirim?
  9. B

Laptopum sıfırlandı mı?

Merhaba 1 saat falan önce laptopumu depolamasını boşaltırken indirdiğim watch dogs 2 (crack) oyunumu silmeyi denedim. Başarıyla kaldırıldı bildirimi geldi. Neyse ardından Kaspersky ard arda nesne silindi tarzında bildirimler atmaya başladı Ben tedirgin oldum ne yapacağımı bilemedim sonra ard...
  10. B

Kaspersky nesne silme

Hocam bilgisayarı açtım (laptop) ama ilk aldığımda çıkan ekran karsıma çıktı. W10 ve sürücüler kurulmadan önceki ekran
  11. B

Kaspersky nesne silme

Peki hatalar neden kaynaklanıyor olabilir?
  12. B

Kaspersky nesne silme

Merhaba az önce bilgisayarımın depolama alanını boşaltıyordum. Denetim masasında ilk ve son olan crack oyunum Watch Dogs 2 oyununu kaldırdım.Ardından Kaspersky ard arda nesne silmeye başladı bilgisayarıma çeşitli hatalar gelmeye başladı. Böyle durumlarda ne yapacağımı bilmeyen bir insan olduğum...
Geri