bruhbaby isimli üyenin son içerikleri

1. B

4060 ekran kartına hangi işlemci almalıyım

Hazır sistemlerde fiyatlar biraz daha uygun oluyor evet ama fiyatı uygun olsun diye koydukları çoğu işlemci yetersiz kalıyor. İşlemci olarak 5 7500F almayı düşünüyorum. Belkide kendin topla sekmesinden yaparım. Ha birde monitör için çok araştırma yapmadım.
  2. B

4060 ekran kartına hangi işlemci almalıyım

Monster bilgisayarım hakkı rahmetine kavuştu ve ben de kurtulmuş oldum. Şu an bir bilgisayar almayı düşünüyorum ve ne kadar ekonomik olursa o kadar iyi. 40 bini çok aşmamayı düşünüyorum. Yapabilirsem belki 4060 ile beraber 30 bin civarı olursa iyi olur. Düz 4060 alınır mı ve işlemci olarak ne...
  3. B

Abra A5 V17.3 laptopun ekranı gelmiyor

Anlaşılan o ki korozyon olarak bahettikkeri parça HM570 Intel Chipset. Pasif sogutma da olsa en azından soğuk kalması gerek. Üzerine üretimde en azından ince bir aliminyum blok dahi koyup bu ısı sorununu çözbilirlerdi. Korozyonun nasıl oluştuğuna dair bir fikrim olmasa da bana daha çok bir...
  4. B

Aramalarını istedim bakalım ne diyecekler. Konuya cevap verip yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim.
  5. B

Servisi arayıp biraz daha detaylı açıklamalarını isteyeceğim. Bakalım yapacaklar mı
  6. B

Bilgisayar mühendisi arkadaşıma bile gösterdim anlaşılmıyor dedi. Hala içimde sanayilerde yaşandığı gibi ufak bir parça değişimi için kökten motoru indirtirmişcesine bir muamele varmış gibi geliyor.
  7. B

Çözüldü✓ Monster Leptop önerisi

Sana direkt kullanıcısı olarak kendi deneyimlerimden yorum yapabilirim. Biliyor musun bilmiyorum ama Monster, Gamegaraj gibi firmalar aslında laptop üretmiyor(zamanında Unlost'un kendi bilgisayarını bir firmaya yaptırdığı gibi düşünebilirsin). Yapan bir firmayla anlaşıp kendi markalarının...
  8. B

Dediklerinizi mantıklı buldum ama eğer sorun komple bütün anakarttaysa okey bir sorun yok fakat ufak bir sorunsa (anakartın bir bölümü, soket vs.) zaten garantisi bitti güvendiğim tamirciye de gösterebilirim. Malum öğrenci olduğumuz için hemen ödeyemiyorum bu paraları. Götürmeden önce tahmini...
  9. B

2021 Temmuz'da Abra A5 v17.3 modelini almıştım. Geçen hafta bir sabah kalktım ve bilgisayarımı açmayı denedim. İlk başta güç tuşu yanıp sönmeye başladı, daha sonrasında yanıp sönme durumu bir daha yaşanmadı fakat bilgisayarımın ekranı gelmiyordu. Ekran gelmediğinden dolayı fanlar bir anda...
Geri