Merhaba herkese. B550F gaming wifi ii anakartı yanında gelen wifi anteniyle kullanıyorum. Bugün aniden pc crashledi, yeniden başlattı kendini. Sonrasında wifi ve bluetooth özellikleri kayboldu. Sıradan bir hatadır diye çok düşmedim üzerine fakat sonradan bilgisayarda takılmalar olmaya başladı...
Daha diğer parçalar yok elimde, olsa bile denemek istemezdim. Ürün kargodan "hasarlı" geldi. Bunu göre göre açarsam ve gerçekten hasar aldıysa anakart benim üzerime kalacak olay. Çok gördük bunu yapan satıcıları. Satıcı direkt Hepsiburada olduğu için öyle saçma bir duruma düşeceğimi sanmıyorum...
Test etmedim. Kutuyu hasarlı görünce kargo kolisinden çıkarmadan geri bantladım koliyi. Daha önce yaşadınız mı siz benzer bir durum? Ürün normal, kutusu hasarlı diye iade kabul etmeyenler var. Bence bu yüzden değişim yapmaları gerekir hasarlı gelen kutuya. Ayrıca hasarlı kutulu ürünler daha...
Hepsiburada resmi satıcı üzerinden anakart aldım. Kargo kutusu normaldi ama anakart kutusu delik geldi. Ben de değişim işlemi başlattım. Daha önce bu durumu yaşayan var mı? Değişimi kabul ederler mi acaba?
Önceden aldığım, Hepsiburada satıcılı ürünlerin faturasına baktım. Hepsinde satın alım tarihleri doğru bir şekilde belirtilmiş. Fatura sonradan kesilse bile orada satın alım tarihi yazıyor. Asus koşullarında da şu şekilde belirtmiş: "Katılımcıların fatura/fişinde, satın alım tarihi ve fatura...
Bilgi için teşekkürler hocam :) Yaşarsam böyle bir şey aklımda artık bu. Bakalım bizim başvuruyu da yapıcaz kart gelince. Başvuru sonucunu da bu konu altında paylaşırım, böyle uç olaylar hakkında bilgilenmiş oluruz. Asus kampanya koşullarında bitiş tarihini 10 Ekim gece yarısı şeklinde açık açık...
Hepsiburada desteği ile konuştum. Faturayı sipariş tarihinde keseceklerini söylediler. Yani cashback alabileceğiz. Sipariş verenlere hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Tekrardan indirime girerse ve görürsem haber vereceğim diğer almak isteyen arkadaşlar için.