Hocam mhzlerle oynamayı pek istemiyorum ya böyle tek tıkla yapabileceğim bişey yok mu ayarlarla oynadıkça cozutuyor çünkü şimdi stabil yapayım derken bozmayayım
Expo açık normalse sorun yok hocam pek manuel ayarlarla oynamak istemiyorum sistem stabil kalsın sorun çıkarmasın yeter expo açık erp açık başka bişey...
https://amzn.eu/d/iY9obHe
Al geç hocam pek incelemesi yok ben de alırken tereddüt ederek aldım ama mükemmel bir model çıkalı 2 ay oluyor ekranı çok canlı...
Sistemi tamamen Topladım imzamda yazıyor stabil bios ayarları söyler misiniz işlemciyi 105w moduna çekince fazla ısında fpste de öyle çok artış göremedim...
Hocam lian li almadım şuan sistemde kullandığım fanlar bunlar gerçekten çok iyiler lian li yazılımı kötü bir de gereksiz pahalı bu thermalrightin fanları...
Ya ben denedim 2 hafta bir fark göremedim hani artsa artsa 10fps bence ben işlemcinin serin çalışmasını tercih ederim 2k da yük ekran kartına bindiği için...
3 derece değişiyor ya bir de bu kasanın olayı üstü cam olması zaten yoksa gider h6 flow falan alırdım 9700x işlemci sıcaklığım boşta 38 oyunda maks 58 60...
Pc hocasi denemis 3 4 derece etkisi oluyormus hocam ayrica gosteris icin aliniyo bu kasa ustu cam olmasa zaten gider 3000 liralim düz kasalardan alirdim