önlisans kpss için çalışıyorum diş protez mezunuyum sizce çalışmama değer mi daha önce özel lablara girdim ama memnun kalmadım hiç çok garipler devlette diş protezde çalışan arkadaşlar varsa memnunlar mı
V4 Proda herhangi bir kronik sorun var mı gıcırdama veya scroll sorunu ona göre alacağım sizce viper v4 proyu mu bekleyeyim yoksa Deathhader alıp geçeyim mi
Merhum deathhader v3 pro dün valorant oynarken hayatını kaybetti maalesef bir anda kapandı içinden gitti yeni mouse arıyorum aklımda yine deathhader v4 pro var ama o kadar para vermek mantıklı mı bilmiyorum onun dışında Wlmouse huan ve beastx max modeli var aklımda ama emin değilim wraithin...
Hocam kesin bilgiyse ona göre alacağım çoğu kişi gelmez diyor ya zaten sitede kılıf 16 dolar sepete ekleyip ilerleyince 40 dolar oluyor acaba tüm işlemleri içine mi dahil ediyor
1779006755
Şöyle diyeyim Apple orijinal kılıfını da aldım denedim adamlar Apple dan daha iyi yapmış. anneme aldık 4...
https://www.elago.com/products/magsafe-silicone-iphone-17-case
bu markanın kılıflarını eskiden Amazon satıyordu şimdi sadece kendi sitesinde var alsam gelir mi gümrükte takılma ihtimali var mı
bir şey daha soracağım msı da neden tüm modellerde alt çerçeve hep kalın bir artısı mı var
1778590836
hocam illa ki olur ama benimki resmen parmağımla kaldırsam arkası çıkacak yani bu kadar mü kötü malzeme olur
aoc daha almam da msı olabilir hocam 3 yıl yanma garantisi bir onda bir de asusda var galiba ama msı modellerinde nedense alt çerçeve kalın diğerlerine göre neden öyle
1778590564
hocam diyelim ki yanma oldu paneli tamir mi ediyorlar değişiyorlar mı
hocam hiç garantiyle uğraşmak istemiyorum 4 ay oldu alalı satar geçerim ya monitörün paneli güzel ama kasası berbat yani benimki şuan böyle birleşim yerlerinde bile çok açıklık var
1778590422
hocam ben bulamadım hangi modeli 5 yıl garantili
şuanda aoc q27g4zr 2k 240hz monitör kullanıyorum ama monitörün malzeme kalitesi berbat heryeri gıcırdıyor ses çıkarıyor dokunmasam bile oluyor monitörü değişmek istiyorum sizce kaliteli bir ıps mı yoksa oled mi almalıyım oled monitörlerin hangi panelleri kaliteli ve uzun ömürlü bilmiyorum ben...
Bir de panel tipleri varmış hocam 4. Nesil paneller son olanlarmış 5070 ekran kartım var ama rekabetçi de oynadığım için 2k yeterli bana başka mesela samsung odysey g6 nasıldır
4 aydır Aoc Q27G4ZR 2k 240hz monitör kullanıyorum ama kasa kalitesi inanılmaz kötü monitöre dokunmasam bile gıcırtı yapıyor durduğu yerde. hazır monitör değişiyorken olede geçmeye değer mi diye düşünüyorum yine 2k 240hz olacak şekilde aklımdaki modeller şunlar sizce olede geçilir mi yanma...