Brysf isimli üyenin son içerikleri

1. Brysf

Yardım Maks 8K kulaklık önerisi

ıem alırsam mikrofon da alıcam hocam kasanın arkasındaki sesve mikrofon portu ayrı zaten
  2. Brysf

kulakiçi önerin var mı hocam
  3. Brysf

bu fiyata daha rahat ve daha iyi bir kulaklık var mıdır
  4. Brysf

1 tane hocam modeller arasında kararsız kaldım ıemlerin mikrofonu nasıl bilmiyorum 1774606330 o zaman ıem bana gitmez gibi ekstra mikrofon almak istemiyorum ya 1774606371 beyazı evet ucuz ama siyahı pahalı maalesef bu fiyattan almam zaten 7 ye düşmesini beklerim
  5. Brysf

dostlar ses ve malzeme kalitesi iyi olan mikrofonu sağlam ve en önemlisi rahat bir kulaklık arıyorum aklımda iki model var birisi ıem kulaklık birisi kulaküstü kablosuz logitech kronik sorunu yoksa logitech daha mantıklı geliyor 90 saat pil ömrü var Logitech G G522 Lıghtspeed Wireless Gaming Pc...
  6. Brysf

Nvidia Smooth Motion iyi mi?

2 yıl 4060 kullandım ve herşeye yetiyordu warzone god of war ragnarok spiderman 2 elden rıng rdr2 gibi çok ağır oyunları 100fps civarı yüksek grafiklerde oynadım 4060 bu kadar kötülemek çok saçma 1080p de gayet de yeterli bir kart
  7. Brysf

Yardım Yeni Kulaklık Önerisi

açıkçası nasıl bir şey alacağımı bilmiyorum kulaküstü kulaklıklarda daha önce razer barracuda x ve steelseries nova 5 wireless kullandım ikisini de sattım ses kaliteleri çok iyiydi ama başımı ağrıtıyor bir süre sonra kulakiçi ıem almayı düşündüm fakat kasamın arka portuna takmak istediğim zaman...
  8. Brysf

IEM kulaklık konusunda yardım

moondrop ses kartı var fakat mikrofon çalıştırır mı acaba
  9. Brysf

anakartım iyi b850 tomahawk kullanıyorum ama galiba ses kartı daha mantıklı geliyor en azından type c ile masaya koyarım uzun kabloyla ordan direk kukalklığı takarım ama ıem kulaklık olarak moondrop düşünüyorum pek wraithe sıcak bakmıyorum
  10. Brysf

ben ıeam kulaklık almak istiyorum ama kasanın arkasına takmak istediğim zaman kablo yetişme sorunu var kasanın önüne takarsam koluma takılıyor kablo
  11. Brysf

Öneri Deathhader V4 Pro Alınır mı ?

ikiniz de haklısınız ama bir mouse 8 bin vermek psikolojik olarak zorlamıyor ama 10 bin olunca veresim gelmiyor 😊
  12. Brysf

sensörler ve mcu bu bütçede çok değişmiyor hep aynı ama kasa kalitesı nasıl acaba gıcırdamaya uyuz oluyorum bir de scroll
  13. Brysf

pulsar nasıl markadır pek bilgim yok
  14. Brysf

zaten taksit olmadığı için vazgeçtim ya pulsar veya deathhader v4 pro arasındayım
  15. Brysf

Yardım Hawk Koltuğum Tamir Olur mu Acil Destek

rica ederim hepsi var hocam rahat olun siteye girin yedek parçalar kısmı var direk ordan alabilirsiniz
Geri