Brysf isimli üyenin son içerikleri

1. Brysf

Hangi İnternet Sağlayıcısına Geçmeliyim ?

turknetten önce türk telekomdaydım denedim aynı aıdata modem 3 farklı cihazdan test yaptım Ping sürekli 30 ile 45 arası değişiyor 2 adım uzaklaşıp odama geçince arada hiçbir engel yok bu arada hız 150mbps düşüyor tabi bu benim bölgemle alakalı bir durum olabilir ama sorun şurada o kadar aylık...
  2. Brysf

Turknete geçtim ama 2. Günden iptal ettim turknete geçecek arkadaşlara söylüyorum Gigafiber altyapısı yoksa boşuna geçmeyin sebebi de şöyle altyapı zaten Türk Telekom Iss falan farklı olsa bile size Türk Telekom modem takılıyor ve şuanda takılan 2 model var biri zte biri de aidata ve ikisi de...
  3. Brysf

Çok teşekkürler hocam deneyeyim olacak mı
  4. Brysf

Evet doğru o olayı unutmuşum hocam sırf modem için superonline seçmek saçma o zaman turknete başvurayım
  5. Brysf

superonline ile turknet arasında kaldım ikisi de Türk Telekom alt yapısı üzerinden veriyor superonline seçersem Tp Link Ex530v modem seçme şansım olabilir tabi stokta varsa o biraz risk turknet zaten iyi ama kararsız kaldım ikisi de 1000mbps aynı fiyata geliyor zaten sizce hangisini seçmeliyim ?
  6. Brysf

Öneri Lg 27g640a-B Monitör Alınır mı ?

Vardır da 14 bin tl bütçe de var mıdır yoksa 40 bine 2k oled 360hz monitör de var
  7. Brysf

Lg sorunsuz çıkarsa daha başka model bakmaya gerek yok değil mi 14 bine asus dışında başka bir model bulamadım zaten
  8. Brysf

Ayak benim için çok önemli değil zaten monitör kolum var monitördeki o yorumları ben de okudum tamamen şans meselesi çok düzgün de gelebilir ölü pikselli sorunlu da gelebilir alıştım o risk olayına sadece 14 bine daha iyi bir model alabilir miydim diye aklım karışıyor LG de en beğendiğim kısım...
  9. Brysf

15 bin bandına kadar tüm 2k Ips monitörlere baktım ve LG sipariş verdim ama son kez emin olmak için soruyorum daha iyi bir şey alabilir miydim ? Lenovo Q27-11 modeli vardı ama hem panel parlaklığı 300 nit hem de kontrast oranı lg den daha düşük kalıyor Lenovo BOE panel kullanıyor Lg ise AUO
  10. Brysf

Çözüldü✓ 2k 240hz Monitör Önerisi

Yok hocam ya oled bütçeyi aşıyor baya şöyle 15k geçmeyecek bir monitör önerir misiniz
  11. Brysf

Oled bi bakayım hocam
  12. Brysf

Miniled ne oluyor örnek model var mı
  13. Brysf

Başka önerin var mı hocam ıps olarak oled çok istiyorum ama yanma olayıyla uğraşmak istemiyorum zaten takıntılıyım
  14. Brysf

Malzeme kalitesi çok kötü hocam ya gece resmen Çıt çıt sesine uyanıyorum durduğu yerde trim sesi çıkarıyor
  15. Brysf

Sattığım monitör aoc hocam daha aoc almayı düşünmüyorum
Geri