Şuanda 16 kullanıyorum ama bütçem yettiği anda 17 veya 16 pro almayı düşünüyorum eğer bütçeni ayarlayabilirsen direk 17 al yoksa 16 pro almaya bak bu arada ne olursa olsun 15 asla alma şarjı çok hızlı bitiyor
valla olabilir ama sağlıklı olur mu hiç bilmiyorum demek ki ipadde sorunlar devam ediyor hala 3utools üzerinden ios 26 dan bir önceki sürümü tam yazılım ile kurmayı denedin mi
windowstan pencere iyileştirmeleri ve değişken yenileme hızını kapattım fakat donanım hızlandırma kapalı mı açık mı olmalı bilemiyorum performansa bir etkisi var mı kapalı olunca frame generation kullanamıyorum açık olunca da valorantta takılma sorunu yapıyor
Hocam aynı şekilde bende de kernel power hatası veriyor oyun yüzünden sistemim donuyor riot vanguardı sildiğim zaman düzeliyor oyun iyice bozuldu düzelene kadar oynamayı düşünmüyorum
Dediğiniz doğru hocam bir öneri daha yapayım nvidia app hiç kullanmayın sadece sürücüyü nvidia sitesinden sürücünüzü seçin ve sürücüyü temiz kurulum işaretleyip kurun nvidia app hiç stabil değil bence geforce expreince çok daha iyiydi
Ticketten bir şey beklemiyorum hocam öylesine gönderdim ticketı oyunu oynamıyorum artık bu arada kernel power çok farklı sebeplerden olur her zaman donanımsal değildir neyse ben kısaca anlatmaya çalışayım riot vanguard gerçekten bazı sistemleri kitliyor bakın eski sistemimde ryzen 5 7500f 4060...
Ben bios ayarıyla ilgili bir şey olacağını sanmıyorum aşırı saçma bir şey tamamen riot vanguardla alakalı bir durum hadi oyundayken takılmasını anladık ona bios ayarı yaptık diyelim o çözüldü sistemi yeniden başlatırken ekran donuyor aniden buna ne yapıcaz mesela
Bu sorun sadece benim başıma mı geldi bilmiyorum ama çok garip bir şekilde sadece valorant oynarken kernel power sorunu yaşıyorum sistem valorantta aniden donuyor ve tepki vermiyor bunu sadece valorantta yapıyor bilgisayar kafayı yiyor eski sistemimde de aynı sorun vardı donanım hızlandırmayı...
2 aydır kullanıyorum ben sinerji mağazadan aldım risk alıp ilk aldığımda 3 ölü piksel ve panelde kusurlar çıktı götürdüm mağazaya değiştirdim gerçekten güzel monitör eksi sayabilecek birşeyi yok