Brysf isimli üyenin son içerikleri

1. Brysf

Kpss Çalışmalı Mıyım ?

önlisans kpss için çalışıyorum diş protez mezunuyum sizce çalışmama değer mi daha önce özel lablara girdim ama memnun kalmadım hiç çok garipler devlette diş protezde çalışan arkadaşlar varsa memnunlar mı
  2. Brysf

Deathhader V4 Pro Alınır mı ?

V4 Proda herhangi bir kronik sorun var mı gıcırdama veya scroll sorunu ona göre alacağım sizce viper v4 proyu mu bekleyeyim yoksa Deathhader alıp geçeyim mi
  3. Brysf

Yardım 8k Bütçe Mouse Önerisi

Merhum deathhader v3 pro dün valorant oynarken hayatını kaybetti maalesef bir anda kapandı içinden gitti yeni mouse arıyorum aklımda yine deathhader v4 pro var ama o kadar para vermek mantıklı mı bilmiyorum onun dışında Wlmouse huan ve beastx max modeli var aklımda ama emin değilim wraithin...
  4. Brysf

Yurtdışından Kılıf Alacağım Gümrüğe Takılır mı ?

Hocam kesin bilgiyse ona göre alacağım çoğu kişi gelmez diyor ya zaten sitede kılıf 16 dolar sepete ekleyip ilerleyince 40 dolar oluyor acaba tüm işlemleri içine mi dahil ediyor 1779006755 Şöyle diyeyim Apple orijinal kılıfını da aldım denedim adamlar Apple dan daha iyi yapmış. anneme aldık 4...
  5. Brysf

sağolun hocam gaza gelip alacaktım Türkiye’den bakayım en iyisi
  6. Brysf

https://www.elago.com/products/magsafe-silicone-iphone-17-case bu markanın kılıflarını eskiden Amazon satıyordu şimdi sadece kendi sitesinde var alsam gelir mi gümrükte takılma ihtimali var mı
  7. Brysf

Yardım Oled Monitör Mü Kaliteli Ips mı ?

bir şey daha soracağım msı da neden tüm modellerde alt çerçeve hep kalın bir artısı mı var 1778590836 hocam illa ki olur ama benimki resmen parmağımla kaldırsam arkası çıkacak yani bu kadar mü kötü malzeme olur
  8. Brysf

oh iyi bari tamir istemezdim şahsen bir de bu oledlerde hangi paneller kaliteli nasıl anlayacağız maks 25k bütçede öneriniz var mı 2k 240hz olarak
  9. Brysf

aoc daha almam da msı olabilir hocam 3 yıl yanma garantisi bir onda bir de asusda var galiba ama msı modellerinde nedense alt çerçeve kalın diğerlerine göre neden öyle 1778590564 hocam diyelim ki yanma oldu paneli tamir mi ediyorlar değişiyorlar mı
  10. Brysf

hocam hiç garantiyle uğraşmak istemiyorum 4 ay oldu alalı satar geçerim ya monitörün paneli güzel ama kasası berbat yani benimki şuan böyle birleşim yerlerinde bile çok açıklık var 1778590422 hocam ben bulamadım hangi modeli 5 yıl garantili
  11. Brysf

şuanda aoc q27g4zr 2k 240hz monitör kullanıyorum ama monitörün malzeme kalitesi berbat heryeri gıcırdıyor ses çıkarıyor dokunmasam bile oluyor monitörü değişmek istiyorum sizce kaliteli bir ıps mı yoksa oled mi almalıyım oled monitörlerin hangi panelleri kaliteli ve uzun ömürlü bilmiyorum ben...
  12. Brysf

Yardım Oled Monitöre Geçmeye Değer mi ?

şuan oled alınmamalı mı o zaman sizce risk alıp oled almak mı yoksa kaliteli bir ıps alıp rahat etmek mi
  13. Brysf

Bir de panel tipleri varmış hocam 4. Nesil paneller son olanlarmış 5070 ekran kartım var ama rekabetçi de oynadığım için 2k yeterli bana başka mesela samsung odysey g6 nasıldır
  14. Brysf

Kullanıyor musunuz düşük parlaklıkta günlük maksimum 4 saat kullanıp oynuyorum farklı oyunlar oynuyorum sürekli yanma olur mu
  15. Brysf

4 aydır Aoc Q27G4ZR 2k 240hz monitör kullanıyorum ama kasa kalitesi inanılmaz kötü monitöre dokunmasam bile gıcırtı yapıyor durduğu yerde. hazır monitör değişiyorken olede geçmeye değer mi diye düşünüyorum yine 2k 240hz olacak şekilde aklımdaki modeller şunlar sizce olede geçilir mi yanma...
Geri