bsadi isimli üyenin son içerikleri

1. bsadi

KTM iflas edecek mi?

Merhabalar 27 Kasım (Çarşamba) günü RC390 aldım. Perşembe günü KTM konkordata açıkladı. Sizce ne yapmam lazım? Bundan sonra izlenecek yol ne olması lazım, birisi diyor alacakları var devlet katkı yapacak diyor birisi iflas edip batacak diyor net olarak sizce ne yapılmalı?
  2. bsadi

Duke 250 mi MT-25 mi

İşte o kadar bütçeye çıkabilir miyim diye düşünüyorum. 1732084176 genciz güzeliz :) hocam akşamları dışarı çıkıyorum biraz dikkat çekelim diye görünüşede önem veriyorum. 1732084196 Nisan veya Haziranda satacağım yüksek ihtimalle bu arada.
  3. bsadi

Duke 250 mi MT-25 mi

215 bine buldum, 10.000 KM 23 Model sorunsuz
  4. bsadi

Duke 250 mi MT-25 mi

Merhaba tekrar rahatsız ediyorum, 2022 Model 16.500’de hatasız 390 RC alınır mı sizce bir tanıdıktan.
  5. bsadi

Duke 250 mi MT-25 mi

dediğiniz gibi yapabilirim, 290’a 390 var mesela 1600kmde çok daha mantıklı olur bencece
  6. bsadi

Duke 250 mi MT-25 mi

en azından 1 yıl binerim. performans açısından fark var mıdır?
  7. bsadi

Duke 250 mi MT-25 mi

Arkadaşlar merhaba, biraz acil bir konu kararsız kaldım. Bu ay başında motor alacağım önceki konudan hatırlayanlar. 2025’i beklemeyeceğim. Günde 60 Km yol yapıyorum, Duke 250 ile Mt-25 arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim neden?
  8. bsadi

İşe Gidip gelmek için motor önerisi

ben MT-25 alacağım hiç riske atmak istemiyorum hem biraz daha para biriktirip A ehliyette MT-09 düşünürüm. 190 top speed, tork olarak da iyi.
  9. bsadi

Egzoza para vermiyorum, bayi üstünde öyle geliyormuş.
  10. bsadi

2 sorum var 1- Bayii akrapovic ile veriliyor diyor yasal polisler sıkıntı çıkartır mı? 2- Hararet sonuçta büyük bir makina 35kw yapınca hararet olur mu?
  11. bsadi

attığınız ilan ağır hasarlı ben temizlere bakayım bulabilirsem
  12. bsadi

yakıt ortalama 4 gösteriyor yamahada düşünülebilir peki attığınız ilanlardaki motorlardan alıp kw olayını yapabilir miyim illa 0 mı almam lazım
  13. bsadi

buraya yazdıktan sonra daha çok kararsız kaldım 😄 sanırım haklısınız 07 ile kartal beyoğlu yapılmaz ben 25e bakayım 1731579758 gezeceğim ama 50kmde iş için yol yapacağım 07 çok yormaz mı?
  14. bsadi

eğer varsa 350 bine kadar çıkarım.
  15. bsadi

Yamaha İstanbul ile görüştüm belirli bir ücret karşılığı işlemi yapıyorlarmış. Ben biraz daha para biriktirip öyle yapayım o zaman.
Geri