bsahap isimli üyenin son içerikleri

1. bsahap

Vatan Pc Toplama Kasa

Merhaba, Ekte belirttiğim kasa nasıl, oyun kasası almak istiyorum vatandan bunu buldum uzun süre bir oyun lasası düşünüyorum (csgo, valo, rdr2,nba, hikaye modlu oyunlar vs vs) Önerilere açığım. veya kasa iyiyse neleri eksik neleri ekleyebilirim bu fiyatlarda bir bütçem var
  2. bsahap

PC TOPLADIM AMA HENÜZ SİPARİŞ ETMEDİM

Valla reisim ne yapacağımı şaşırdım tek tek mi toplayayım hazır kasa mı alayım alacaksam da ne alıcam nasıl alıcam bir bilgim yok bilgi olmayınca da bişey diyemiyorum:(
  3. bsahap

Altta belirttiğim sisteme ne dersin peki hocalarım https://www.incehesap.com/meder-deluxe-oem-paket-fiyati-84017/
  4. bsahap

diğer fotoları unutmuşum burada kb 1767785756 Maalesef yüklemiyor fotoları şöyle yazayım Kasa : corsair 3500x siyah tempered glass rgb 850w 80+ gold usb 3.2 e-atx mid tower kasa Ram : g.skill 32gb(2x16) trident tz5 neo rgb 6000mhz cl36 ddr5 amd expo ram
  5. bsahap

Merhaba YouTube dan izlediğim bir videodan bu kasayı buldum iki değişiklik yaptım 1. Psu için kasayı ekte belirttiğim corsair seçtim 2. Değişiklik ise ram onu da gskill seçtim o da fotoğraflarda mevcut hiçbir bilgim yok pc toplama konusunda oyun ve uzun ömürlü düşünüyorum (cs2, gta5/6, valo...
  6. bsahap

100K Bütçe İle PC Toplamak İstiyorum

Yorumlarınız için teşekkürler dostlar 🙏
  7. bsahap

Hocam şöyle bir sistem çıktı karşıma nasıldır bulunurmu bu parçalar sanki biraz fiyat olarakta uçuk gibi 2 ay önceki bir yorum bu arada 1742885838 Hocam şöyle bir sistem çıktı karşıma nasıldır bulunurmu bu parçalar sanki biraz fiyat olarakta uçuk gibi 2 ay önceki bir yorum bu arada diğer...
  8. bsahap

Merhaba arkadaşlar, 100K bütçe ile kasa toplamak istiyorum monitörde dahil belki monitörü ekstra diğer şeylerle satın alabilirim (kulaklık,mousepad vs.) Daha çok hikaye modlu oyunlar oynamak isterim (gta5-6,red dead redemption2 vesaire) güncel olarakta valo,csgo, lol vs. oynuyorum. Bu kadar...
Geri