BSTXN isimli üyenin son içerikleri

1. BSTXN

TANGZU Wan'er II IEM Kulaklık Alınır mı?

olabilir hocam denerim bi olmadı uzatmayı sonradan alırım.
  2. BSTXN

evet stok bitmiş maalesef ve kulaklığım bozulduğu için şuan almam gerekiyor mecbur :(
  3. BSTXN

https://wraithesports.com/products/tangzu-waner-s-g-ii-iem-kulaklik?_psq=WAN&_ss=e&_v=1.0&variant=49494318645441 Bu modeli düşünüyorum bu bütçelerde daha iyi bir alternatifi var mıdır? Bilgisayarımda Type-C girişi yok, önce Type-C to Usb dönüştürücü takıp ona da 1 metrelik Type-C uzatma takmam...
  4. BSTXN

IEM Kulaklık Önerisi

bu chu 2 yi nereden alabilirim wraithde stok yok gözüküyor
  5. BSTXN

IEM Kulaklık Önerisi

o nedir hocam?
  6. BSTXN

IEM Kulaklık Önerisi

Max 1000tl bütçem var KZ EDX PRO X bakıyordum fakat Wraith'in modellerini gördüm ne tavsiye edersiniz? Ses kalitesi benim için daha önemli oyun performansından.
  7. BSTXN

50ms Pingi 30ms'e Düşürmek Mümkün mü?

nasıl yani? gerçekten 55 ping oynarken programla 43 e düştü 1759216688 buradan mı atılıyor hocam?
  8. BSTXN

denedim baya etkiledi 43'lere düştü ping fakat fiyatı pahalı geldi ücretsiz ya da ucuz bi alternatifi vardır umarım
  9. BSTXN

ben arayıp öğreneyim en iyisi, teşekkürler hocam
  10. BSTXN

türk telekomun sitesinde böyle gözüküyor, bu altyapı fiber mi değil mi nasıl bileceğim?
  11. BSTXN

bizim iş yaş mı hocam
  12. BSTXN

öyle olsa bazen düşük pingde oynamam gerekirdi, her zaman 50-60 arası sabit muhtemelen benim altyapım kaynaklı 1759167352 nereden anlayabilirim? parayı superonline'a ödüyoruz altyapı vodafone olabiliyor mu?
  13. BSTXN

FC26'da online oynuyorum ve 10 ping fark bile inanilmaz etki ediyor. Ankara'da yaşıyorum ve oyunun serverları Almanya'da. Superonline Fiber ve ethernet kullanıyorum, Ankara'dan 30-40ms oynayan insanlar var, bu pingi düşürmenin bir yolu var mı?
  14. BSTXN

Bu Tableti Alırsam Vergi İndirimi Olur mu?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CYM6HTK8?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epeyt-21&th=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=6 Direkt bu linkteki tableti kendi adıma alırsam üniversite öğrenci indiriminden faydalanabilir miyim?
  15. BSTXN

Yardım 1000tl Mouse Önerisi

bunun da 14 nisan gösteriyor teslimat tarihi
Geri