Estağfirullah hocam senin canın sağ olsun. Ben sorun etmem ama ileriye dönük benzer sorunları yaşayan bir arkadaş uğrarsa anamız açısından iyi olmayabilir.
Kız söylemi olmasa da genel olarak o şekilde anılıyor ya. Her neyse hocam yanlış anlamazsan, derdimi çözemeye çalışıyorum da forumun altını kirletmesek çok tatlı olur.
Teşekkür ederim hocam. Ancak bir yararı olacağını sanmıyorum. Kimlik doğrulama sorunu neden çıkıyor zaten hiç anlamış değilim. Aklıma gelen tek soru “acaba modem mi arızalı gönderildi?” sorusu ama sorun modemde olsa gözüken hızlara erişemezdim sanki. Bilmiyorum kafamda fazlasıyla karışık, her...
Durum hala aynı hocam. Şüphelendiğim tek şey şu 2. durumdaki Kimlik doğrulama başarısız mevzusudur hocam. Neyden kaynaklandığını bilmiyorum.
1752265376
Kopukluk sorunum yeni modemle beraber çözüldü aslında hocam. Aktif olan tek sorunum modemin performansından yararlanamıyor oluşum aslında.
Öncelikle herkese selamlar,
Bu vesileyle ilk forum hesabımı oluşturmuş oldum, hayırlısı olsun diyelim. Yaklaşık 1 aydır süren “İnternet problemimin” ardından. Yoğun uğraş ve çabalar sonucunda Türknet ve Telekom el birliğiyle arızanın modemimden kaynaklı olduğu tarafıma aktarıldı ve ben...