merhaba malzeme kalitesi premium, kablolu ve kablosuz baglanabilen manyetik switch klavye arıyordum kucuk boyutlarda. Akko Mongseek Fun 60 Ultra ya denk geldim fiyatı 4000 tl, sizce alınır mı veya daha iyisi var mıdır...
https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-15arp9-ai-amd-ryzen-5-7235hs-32-gb-ram-ddr5-1-tb-ssd-rtx4050-6gddr6-15-6-ips-144hz-fhd-freedos-83jc00h5tr-321-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00009F50YG#
bu model nasıl hocam? Ekran kartı 105w mış
slayer güvenilir bir marka mi bilmiyorum aydınlatır mısınız. Bir de RTX 3060 bana uzun süre yeter mi? Lenovo LOQ iyidir diye düşünmüştüm ama çoğu kişi anakartının yandığından bahsetmiş
Merhaba maksimum 37k bütçem var ve beni uzun süre idare edecek fazla bir sorunu olmayan 16gb den fazla ram i olan gaming laptop arıyorum. Excalibur ve lenovo LOQ serisi arasında kaldım. Önerilere açığım.
Sosyal medya ve fotoğraf çekimi için istiyorsan samsungun S24 FE veya S23 FE modelini düşünebilirsin çünkü POCO X7 Pro veya Xiaomi Redmi serisi telefonların her ne kadar kamera çözünürlüğü falan övülse de 200 MP falan deseler de kalite olarak Apple ve Samsung diğer markalardan çok çok daha iyi...
Merhaba 8 Kasımda Aula F75 adlı günlerdir alın dedikleri klavyeyi Temudan aldım ama 3 gündür havaalanı deposuna taşıma halinde diyor bir sıkıntı var mıdır yoksa ben mi çok düşünüyorum?
Merhaba ben geçen sene mayıs ayında macbook air m1 almıştım. 192 devir şu anda ve pil sağlığım %90. Acaba iyi mi size sormak istedim çünkü Apple ın sitesinde 1000 devirde %80 e gelecek şekilde tasarlandı falan diyor?
Merhaba ben 4 ay once iphone 13 aldim suanda sa ios 18 surumu var telefonumda. pil sagligim %100 yani bi sikintisi yok ama hic oyun oynamadigim halde 3.5-4 saat ekran suresi ile bataryasi %95 ten %25 seviyelerine dusuyor acaba normal midir bana az geldi?
merhaba daha yeni iphone 13 aldim ve birisi beni aradiginda veya tiresim gerektiren bir sey yaptigimda titresim sesinin yaninda ekstra bir ses geliyor sanki bi yere vuruyormus gibi normal midir acaba?
Mayıs ayında m1 MacBook Air aldım, eylül ayına kadar baktığımda %100 pil sağlığı vardı ama Mac OS sonomadan sonra pil sağlığı 1 ayda %3 düştü. Sizce apple a gitsem garanti bir şey yapar mı?