Btengin isimli üyenin son içerikleri

1. B

Öneri Amazondan Agv k6s alınır mı

Satıcı doğrudan Amazon olduğu için sorun yaşayacağınızı ya da sahte ürün geleceğini sanmıyorum, ola ki bir sorun oldu, zaten çok kolay şekilde iade edebilirsiniz. İki ürün arasındaki tek fark renk, başka bir farkları yok.
  2. B

❌İndirim Bitti! MSI MAG CoreLiquid A13 White 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu 2.649 ₺ STEAM KODLU

Hepsibura'da üzerinden alsanız da MSI yetkili satıcısıysa kampanyaya katılabiliyorsunuz. Örnek: Betaplus (Gaming Gen TR)
  3. B

🔥İndirim Hot Wheels Legolar İndirimde!

Hayır hazır gelmiyor, technicler gibi birleştirmek gerekiyor. Ama hot wheels bence modele özel daha fazla parça kullanmış techniclere kıyasla, bu yüzden araç çok daha sağlam ve pek esnemiyor, daha bütün duruyor. 1762839259 Hocam technicler kadar büyük değiller, speed champions boylarındalar...
  4. B

Hocam BMW'leri soruyorsunuz sanırım, şu ürün: LEGO Speed Champions BMW M4 GT3 ve BMW M Hybrid V8 Yarış Arabaları
  5. B

Ben NSX'i çıktığı gibi 3.000₺'ye almıştım, bence bu fiyatlara kesin alınabilir. Güzel model.
  6. B

Yardım Msi sıvı sogutucu aldım

İki ayrı kampanya var, bir de burdan kazanabilirsiniz: https://tr.msi.com/Promotion/empower-your-final-quest Kutunun üzerindeki seri no değil, ürünün üzerindeki seri nonun fotoğrafının yüklenmesi gerekiyor.
  7. B

İpad 9 için paperlike kırılmaz cam önerisi

Bakayım hocam teşekkürler.
  8. B

İpad 9 için paperlike kırılmaz cam önerisi

+ 6. nesil İpad pro 11 için de öneride bulunur musunuz?
  9. B

Öneri Motoruma hangi marka model yağ koymalıyım

Putoline ve Motul kullanıp memnun kalmıştım, onları tavsiye ederim.
  10. B

Doğru, ürün bazlı kıyaslama yapmak gerekir, ancak bilgin yanlış. 5000 mineral değil, yarı sentetik.
  11. B

Motul Castrol'den daha iyidir.
  12. B

Gamegaraj rtx5050 laptop alınır mı?

O fiyatlara bence Erazer'ın 4070 ürünü de düşünülebilir: https://www.idefix.com/erazer-deputy-p60-md62684-i7-12650h-16-gb-1-tb-ssd-rtx4070-156-full-hd-gaming-laptop-p-12801644?vendorId=5147&ref=akakce&v=1.67.1
  13. B

Türkiye'de niye hiç miniled monitor yok

MSI'ın modeli bu sene içerisinde gelecek diye biliyorum. [H3 id='URLhttpswww.msi.comMonitorMAG-274UPDF-E16MMAG+274UPDF+E16MURL']MAG 274UPDF E16M[/H3]
  14. B

Corolla Cross mu almalıyım C5 aircross mu

Sıraladığınız beklentilere bakılacak olursa ben de Corolla Cross diyorum.
  15. B

Çözüldü✓ Msi laptopumun ekranın altındaki msi yazısı fotoğraflarınkinden farklı

MSI'ın kullandığı birden farklı logo ve yazı var, kullanılan panele göre bezel değişiyor olabilir. Belki ürün görselindeki panel farklıdır, sizdeki panel farklıdır. Aynı ürün farklı pazarlarda farklı panellerle satışa sunulabiliyor. Sorun yaratacak bir şey olduğunu sanmıyorum, muhtemelen sadece...
Geri