Btengin isimli üyenin son içerikleri

1. B

İtopya ve Powerboost Deneyimim

Hocam markalar biraz ARGB konusunda kelime oyunu yapabiliyor. Normalde ordaki A adreslenebilir olduğunu belirtmek için kullanılıyor ama AutoRGB ürün yapıp ona da ARGB yazabiliyorlar, sizinki de benzer bir durum anladığım kadarıyla ama haklısınız, açıklamalarda neyse onu yazmaları lazım.
  2. B

OLED Monitör alınmalı mı?

Ben de yaklaşık 1 senedir kullanıyorum, gerçekten muazzam fark ediyor. Kesinlikle bütçe elveriyorsa OLED tercih edilmeli.
  3. B

Iş için laptop lazım?

Evet 5625 biraz daha iyi bir işlemci, bu düzeyde nm farkının da etkisiyle AMD'nin pil tüketimi Intel'den daha iyi.
  4. B

Iş için laptop lazım?

buna bir bakın hocam: https://amzn.eu/d/3Bra4gU
  5. B

Öneri 9800X3D İşlemci ve X870 Chipset Anakart İçin Ram Önerisi

Üreticinin test edip uyumluluk listesine eklediği ürünlerden seçmekte fayda var. https://www.msi.com/Motherboard/X870-GAMING-PLUS-WIFI/support#mem
  6. B

Yardım Hangi AM5 işlemciyi almalıyım?

9700X tercih edilebilir, fiyat farkı ciddi miktarda. Oyun performansı testlerine bakabilirsiniz:
  7. B

MSI MAG CORELIQUID I360 WHITE 360 mm Beyaz Sıvı İşlemci Soğutucusu Nasıldır?

Güzel ürün hocam, fanları radyatöre takılı geliyor ve 3 fan için toplam 1 güç 1 rgb kablosu var, kablo kalabalığı da yapmaz kolay takılır.
  8. B

Msi renkli touchpadde renk değiştirme?

SteelSeries GG yazılımı üzerinden istediğiniz gibi renkleri ayarlayabiliyorsunuz.
  9. B

MSI Raider GE68HX alınır mı

İlettiğiniz linkteki ürün güncel değil bir önceki kasa. Raider MSI'ın üst serilerinden biri, uzun yıllar kullanılabilecek bir ürün lakin bu fiyat bandında 4060 ve 13. nesil işlemci için bence biraz pahalı bir ürün.
  10. B

OLED MONİTÖR ALMAK İSTİYORUM AMA ?

Hocam bence aceleniz yoksa biraz daha bekleyin, CES'te tanıtılacak yeni ürünler var, çift HZ'li monitörler de geliyor bu sene, yeni ürünlerden tercih edebilirsiniz.
  11. B

Yardım Monitör power kablosu gelmedi

Standart hocam bu kablolar, önemli olan adaptöre girecek kısmın uygun olması ki baktığım kadarıyla uygun görünüyor. Herhangi bir problem yaşamazsınız.
  12. B

Yardım Monitör power kablosu gelmedi

Hocam MSI Servisine söyleyin göndersinler ya boşuna para vermeyin. Kendiniz alacaksanız da en ucuz gördüğüm yer: https://www.n11.com/urun/laptop-adaptor-guc-kablosu-yonca-power-kablosu-15-m-3356791?magaza=hepsiofis&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  13. B

🔥İndirim MSI Claw A1M Ultra 7 155H 1 TB 21.999 TL

8 ay önceki videoya bakmak doğru değil, güncel performansıyla alakası yok. Gerekli optimizasyonları yaptılar, güncel performans çok daha iyi. En fazla 2-3 ay eski videolara baktığınızda farkı göreceksiniz.
  14. B

🔥İndirim Monitör Ambilight Kit 924TL

Ürün bugün ulaştı, gayet hızlı geldi. Fiyatına göre bence gayet başarılı, kutudan gerekli her şey çıkıyor. Yazılımı basit, kullanımı kolay. 5-6 saattir kullanıyorum gayet güzel memnunum, tavsiye ediyorum.
Top Bottom