Herkese selamlar sevgiler.
FC26 kariyer oynuyorum ligde gol averajı bende olmasına rağmen 1'de başka takım var hatta şöyle, aynı puanda olan ama averajı benden düşük dört takım benim önümde ben 5'teyim. Bunun bir ayarı falan mı var acaba yoksa EA'nin eşekliği mi?
Yanıtlarsanız sevinirim böyle...
Herkese merhabalar.
FC 24ü kardeşimle oynamak için ikinci kol bağladık ama görmüyordu x360ce indirdim bu sederde klavye ve mouse devre dışı kalıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bazen çalışıyor bu sefer oyuna girince de kardeşimin kolunu devre dışı bırakıyor. Yardım ederseniz sevinirim, iyi...
Kusura bakmayın🙏🏼 Kart fabrika çıkışlı daha hiç içi açılmadı, kasa bakımı yapılalı 5-6 ay oluyor, voltaj sorunu yok, fanların % kaçta döndüğüne bakmadım ama tahminimce full çünkü baya ses geliyor😅. Full yükte çalışıyor bu arada %98 kullanım.
RTX 2060S R5 3500 sistemim RoadCraft'ta önemli 2-3 grafik ayarları orta da( Dokular, Gölgeler vs.) gerisi düşük. Açıkçası diğerlerini de yükseltip hiç denemedim. 60 fps sıcaklıkta 60-70 derece arası. Bana normal geldi ama birde forumdan görüş alayım dedim, normal mi...
Başlıkta da görüldüğü üzere macun değiştirmeli miyim?
Sıcaklıklar 70-75 arası değişiyor. Fabrikasyon çıkışı macun hala üzerinde içi hiç açılmadı.
Aşağıya fotosunu bırakıyorum hatanın code 39. Export atarken sonuna kadar geliyor sonra bu hatayı veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Premier proda green screen videoda arkaplanı kaldırıyorum fakat kaldırdığım yerin üst kısmında çizgler kalıyor. Bunu nasıl çözebillirim ??
Aşağıya video linki bırakıyorum.
https://jumpshare.com/s/r2Sq6wsmoxAeXQpJs5Yt