Zaten genel olarak çalışıyor fakat uzun mesajlar olunca kafayı yiyor sistem, belki lokalde çalışıyordur benim cihazla alakalıdır ama sanmıyorum. Hadi onu...
Arkadaş düzgün çalışmıyor ki o sistem, her mesajıma basıyorum zaten. Tikleri işaretleyip basıyorum. Bazıları düzeliyor bazıları düzelmiyor. Telin oto...
zaten paramın çoğu dolar ve euroda. 5-6 ay bekleyemem, hazır sistemlerde aşırı kazık. Kendim toplayınca 37K ile kapatıyorum hazır sistemler 45fln oluyor...
Tüm pqrçaları aynı anda alacak varam henüz yok. Ama alacağım sistem kesin. Kaba taslak bir hesaplama yaparsak anakart işlemci ram ssd aynı anda alabilirim...
İnsanlara bir şey söylüyorsun hemen eleştirme moduna giriyorlar, cevap yazdıktan sonra bir daha konuya dönmüyorlar. Her şeye mute veriyorlar, arkadaş başlığı...
Oyun ve video edit amaçlı alıyorum, ağırlıkla oyun, blender visual studio code vs. Kullanıyorum. 4070S i en iyi besleyebilecek 7500F fiyatlarındaki işlemci...
Anakartımın üstünde normal olarak mavi ışık yanardı, geçenlerde mavi ekran yedim (sadace roblox oynuyodum yanii anormal bir durum bu) o andan sonra PC...
Yaklaşık 3 aydır sorunsuzca kullanıyordum, dün youtubea girmemeye başladı, yt de ya siyah ekran veriyordu yada bağlantı sorunu veriyordu. Şimdide görüntü...