Selamün aleyküm arkadaşlar. Şu an halihazırda AirPods 3'üm var. ANC eksiklikliğini zamanla hissetmeye başladım. O yüzden kulaklık araştırmaya başladım...
telefonun iphone ise apple ürünlerine yönelmen daha iyi olur gibi pro2 de çok iyi bu arada daha bütçe olursa pro3'ün uzun süreler dayanacağını düşünüyorum
hocam iyi günler, geçenlerde nova5 deneme şamsım oldu 5 dakikada mic test yaptım ve çok olumlu düşüncelerim var c3 için bir şey diyemeyeceğim ama youtubedan...
Arkadaşlar iyi forumlar, yeni kasa aldıktan sonra iyi bir kulaklık arayışına girdim. Başlıkta da belirttiğim gibi "Hyper X Cloud 3" wireless ve "Steelseries...
Rica ederim. Bu bütçede 8 gb vrame para harcamanı önermem illa Nvidia olsun demiyorsan 9060xt de İşini görecektir. @İsimbulamajim bugün 43K bandında 5070li...
teşekkürler hocam yorumun için, bütçe kısıtlı olunca bu tarz konularda ekstra mesai yapmak gerekiyor ben yavaştan herkesi takip etmeye başlayacağım şimdi
İndirim paylaşan sayfalar var telegram wp kanalları insta kanalları var bunlara katılırsan vatana falan düşen sistemlerin reklamını onlarda yapıyor komisyon...