bud4nE isimli üyenin son içerikleri

1. B

Oda için ısıtıcı önerisi

Hazır konusu açılmışken son zamanlarda sosyal medyada bu ürünün reklamsı gönderilerine rastlamaya başladım. İşte açıyorum hamam gibi yapıyor, 5 sene önce şu liraya aldım gibi. Bu ürün bahsedildiği kadar iyi mi yoksa gerçekten bir reklam çalışması mı? Ben de kapalı balkonda kışın oturmak için...
  2. B

ASUS-PRIME-RX 9070 XT-16GB 36.479,04TL VADE FARKSIZ 6 TAKSİT

Sırf bu arkadaş için yeni bir kategori açılmasını talep edeceğim. "🔥Sıcak Taksitler🔥"
  3. B

Laf anlatamazsın boşver. Yasaklama var mı forumda diyor zaten 6-9 diye flood ata ata her şeyi paylaşacak yakında 🤣
  4. B

@insani Here we go again çekirdeğini mısır patlağını al gel
  5. B

4000 5000 tl wireless kulaklık önerisi

Eski fiyatlar olsa bu fiyata cloud 3 s alacaktım 😭 😭 Elimde sıfır cloud 3 var onu satıp üstüne koyacaktım da fiyatlar nereye uçmuş...
  6. B

Öneri (STEAM)Maksimum 20$ hangi oyunu önerirsiniz ve çıkarmam gereken oyun var mı?

Seçim seviyorsanız Detroit oynamadan ölmeyin. Mümkünse kolla oynayın. PS4 koluyla oynamıştım. Hafızam silinse tekrar oynamak isterim diyeceğim oyunlardan. Diğerlerine gelirse AC serisine bayılmıyorsanız farklı oyunlar denenebilir yerine. Tavsiyem yok maalesef. Xbox pass alıyorum ve aile...
  7. B

Yardım Hangi soğutucuyu almalıyım yardım gerekli

Farklı bir hava soğutma önerisi arayışındaysanız ID-Cooling Frozn A620 Beyaz önerebilirim. Sisteminize yakışır 😌
  8. B

Ryzen 5 2600 işlemci stok fanı Ryzen 5 7500f işlemciye takılır mı?

600 liranin üstünü hak etmez. Abdullah abi kendi videosunda bile yorumlarda cevap olarak belirtti. 1000tl bandına çıktığınızda attığınız üründeki gibi Termalright ürünleri geliyor. O da soğutmanın başta gelen isimlerinden. 600tl civarına alamayacaksanız 7500f için soğutucu kullanan arkadaşlardan...
  9. B

Green Notus 300. Abdullah abi indirimde paylaşmıştı baya uzun bir süre de durdu. 7500f için çok da yeterli. Absürt paralar verilmemeli zaten.
  10. B

Yeterli değil. Soğutmuyor o işlemciyi Stealth. Prizm soğutuyor ama stealth yeterli değil. Tavsiye etmem. 1767198717 Undervolt yapılmış haliyle yetmedi sistem aldırdığım bir yakınıma. 600 liraya bir kule tipi soğutucu aldırdım.
  11. B

Sizce Hangi Mouse'u Almalıyım ?

Tekrar ellerinize sağlık. Hiç sağa sola bakmadan sizin emeklerinize ve yanıtınıza güvenerek amazondan sipariş geçtim. İnşallah aradaki farka değecektir. Ellerim büyük. Sadece küçük ve hafif bir mouse olduğu için tercih etmiştim v2 miniyi. V3 daha hafifmiş. Aradaki farkı çok hissetmem gibi...
  12. B

AOÇ 24g42e stoklara ne zaman gelir

Markanın adını özellikle mi böyle yazdınız acaba :ROFLMAO::ROFLMAO:
  13. B

❌İndirim Bitti! KIOXIA EXCERIA PRO 1TB NVMe SSD 1 adet 5.258,76TL

7400e aldık haftasonu. Dün taktım çok şükür alabildik
  14. B

Sizce Hangi Mouse'u Almalıyım ?

@durgodreis Hocam değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Elinize sağlık. Daha önce bu kadar bilgili açıklama şekliyle bir yorum tarzı görmemiştim mouse konularında. Belki karşılaşmamışımdır hakkını yemeyeyim insanların. Hali hazırda Deathadder v2 mini kullanıcısıyım. Kalite ve performans...
  15. B

Rtx 2060 işlemci 3500x dar boğaz sorunu.

2-3 gün önce ayni sisteme sahip bir arkadaşımla valo oynamaya başladık ve o da çok fazla takılmalardan, fpsnin anlık düşmelerinden şikayetçi. Benden işlemci önerisi istemişti. Bu konunun sonunda neye karar verdiğinizi de belirtirseniz çok sevinirim. Bana da rehber olmuş olur.
Geri