bud4nE isimli üyenin son içerikleri

1. B

1440p monitör önerisi

https://forum.donanimarsivi.com/konu/aoc-q27g42xne-2k-180hz-monitor-8-599-tl.1208947/ Tayfun hocam önerdiyse vardır bir bildiği. Konudaki yorumları okuyarak fikir sahibi de olabilirsiniz.
  2. B

15.000 TL Monitör Tavsiyeleri

1. ve 2. seçenek iyi fakat G65b bu bütçede en iyisi. Alın geçin bana kalırsa çok güzel bir monitör. Zaten curved istemişsiniz. Şimdiden hayırlı olsun. Aldıktan sonra ayarları için mesaj atarsanız yardımcı olurum.
  3. B

🔥İndirim 7500F 5060 Ti 16 GB sistem 52.499& Peşin fiyatına 9 taksit

Senin attığın kazık. 5060ti 5070 arası 16k mı sence?
  4. B

Monitör seçimi ve öneri

G65B Curved VA (Bu bütçede en iyisi) AOC Q27G4ZR KTC H27E6
  5. B

❌İndirim Bitti! Getir 750₺ Getirpara veriyor Sevgililer gunune özel!

Modlar yöneticiler falan uyuyor galiba. Bir çare bulamadılar şu ref işine. Adam modemi söktü götürüyor. Forumun server'ında sucuk pişiriyorlar zaten uyumamalarına şaşırırdım.
  6. B

RX 9070 XT Pure vs RX 9070 XT Nitro+

Beyaz sistem kuruyorsan Pure alacaksın yani onun dışında "Beyaz" sistemin bir anlamı kalmıyor ki? Güven vermeyecek neyi var ayrıca.
  7. B

Whatsapptan ban yedim

İyi olmuş işte bir daha yapamazsın
  8. B

❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

Bilmiyorum bu kulaklık tam bir şans işi gibi seven de var sevmeyen de var. Ne kadar sevmeyebilirim diyerek aldım ve bu kadar fark bana hiç iyi gelmedi. Kulak meselesi insandan insana çok değişen bir şey zaten o yüzden bir şey diyemiyorum ama deneyimlerim bu yöndeydi. Gerçekten beğenmeyip iade...
  9. B

❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

Ben beğenmedim açıkçası. Cloud 2 kullanıyorum. Yanına yaklaşamaz benim için. Ses seviyesi olarak arada dağlar kadar fark var. Cloud 3s normal discord, müzik gibi içerik tüketirken normal fakat oyunlarda iğrenç bir boğukluğa sahip. İnanılmaz rahatsız etti beni bu durum. Biraz kullanayım alışırım...
  10. B

Saphıre nıtro+ vs pulse

Keyfinize ve bütçenize kalmış. Bir de en önemli etken girişlerinin farklı olması. Arkadaşımda Pulse var bende Nitro+. İkimiz de memnunuz bir değişen yok. Onun 3x8 PCIe benimki 12V. PSUnuza uygun olanı tercih edin.
  11. B

❌İndirim Bitti! TCL 65C6K 65inc 165 cm QD Miniled 4K UHD Google TV,Uydu Alıcılı 50.399TL

NextYE Miniled mi bu mu? 27bin liraya satılmıştı bu 50bin TL farkı ne ki?
  12. B

Forumumuzda Kronik Çökme Sorunu Yaşıyor Musunuz?

Türkiye'nin en girilemeyen forumu :kekw:
  13. B

Rtx 5090 için 70 dereceler çok mu fazla ?

Bu forum daha sizin 9070XT - 5090 konularınızdan ne çekecek :kekw: :kekw: Nolur karar verin alın artık 😭 Daha yeni 9070XT almamış mıydınız ne ara 5090a döndük 😭
  14. B

Faydalandım teşekkürler. Kasımda hepsiburada da 4600e düştüğünde alamadığım için üzülüyordum baya. Fiyatı 7k'ya çıkınca çok can sıkmıştı. Şu an var ya inanılmaz geldi. Konu sahibinin eline koluna sağlık. Cloud 2 kullanıyorum aktif olarak hala taş gibi kulaklık.
  15. B

Yardım Valorant Fps Sayacı Sıkıntısı

5600 600fps vermez ya bence. Uçuk bir rakam o.
Geri