Hazır konusu açılmışken son zamanlarda sosyal medyada bu ürünün reklamsı gönderilerine rastlamaya başladım. İşte açıyorum hamam gibi yapıyor, 5 sene önce şu liraya aldım gibi. Bu ürün bahsedildiği kadar iyi mi yoksa gerçekten bir reklam çalışması mı? Ben de kapalı balkonda kışın oturmak için...
Seçim seviyorsanız Detroit oynamadan ölmeyin. Mümkünse kolla oynayın. PS4 koluyla oynamıştım. Hafızam silinse tekrar oynamak isterim diyeceğim oyunlardan. Diğerlerine gelirse AC serisine bayılmıyorsanız farklı oyunlar denenebilir yerine. Tavsiyem yok maalesef. Xbox pass alıyorum ve aile...
600 liranin üstünü hak etmez. Abdullah abi kendi videosunda bile yorumlarda cevap olarak belirtti. 1000tl bandına çıktığınızda attığınız üründeki gibi Termalright ürünleri geliyor. O da soğutmanın başta gelen isimlerinden. 600tl civarına alamayacaksanız 7500f için soğutucu kullanan arkadaşlardan...
Yeterli değil. Soğutmuyor o işlemciyi Stealth. Prizm soğutuyor ama stealth yeterli değil. Tavsiye etmem.
1767198717
Undervolt yapılmış haliyle yetmedi sistem aldırdığım bir yakınıma. 600 liraya bir kule tipi soğutucu aldırdım.
Tekrar ellerinize sağlık. Hiç sağa sola bakmadan sizin emeklerinize ve yanıtınıza güvenerek amazondan sipariş geçtim. İnşallah aradaki farka değecektir. Ellerim büyük. Sadece küçük ve hafif bir mouse olduğu için tercih etmiştim v2 miniyi. V3 daha hafifmiş. Aradaki farkı çok hissetmem gibi...
@durgodreis Hocam değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Elinize sağlık. Daha önce bu kadar bilgili açıklama şekliyle bir yorum tarzı görmemiştim mouse konularında. Belki karşılaşmamışımdır hakkını yemeyeyim insanların. Hali hazırda Deathadder v2 mini kullanıcısıyım. Kalite ve performans...
2-3 gün önce ayni sisteme sahip bir arkadaşımla valo oynamaya başladık ve o da çok fazla takılmalardan, fpsnin anlık düşmelerinden şikayetçi. Benden işlemci önerisi istemişti. Bu konunun sonunda neye karar verdiğinizi de belirtirseniz çok sevinirim. Bana da rehber olmuş olur.