bugi55 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Öneri Monster Laptopa Monitör Önerisi

Merhabalar, Laptopa ek olarak monitör almak istiyorum. Ağırlıklı valorant oynuyorum. Laptop: Intel® Raptor Lake Core™ i5-13500H 12C/16T; 18MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.70GHZ; 45W NVIDIA® GeForce® RTX4050 Max-Performance 6GB GDDR6 96-Bit DX12 bu özelliklerde. Pazarama üzerinden mil...
  2. B

Fps ve Tv Stick kullanımı için monitör

Merhabalar, iyi forumlar. Laptop üzerinden ağırlıklı valorant oynuyorum. Hem oyunlarda kullanabileceğim hem de tv stick bağlayarak bir tv gibi kullanacağım monitör tavsiyesi var mıdır? Bütçe 10-12k yı geçmezse sevinirim. 2k veya diğer özelliklere pek hakim değilim. Diğer başlıkları okumaya...
  3. B

S24 ultra şarj aleti

Merhabalar, S24 ultra cihazım için şarj aleti önerisi bekliyor olacağım. Spigen 45W kullanıyorum aktif olarak ancak temassızlık sorunu var. Ayrıca kablonun type c kısmına yakın olan plastiklerde sararma mevcut. Hem adaptör hem telefon girişi. Kutudan çıkan orjinal kabloda da temassızlık...
  4. B

Satılacak Bilgisayar

Merhabalar, Laptopumu ikinci el platformundan satacağım. Satmadan önce neler yapmalıyım, nasıl sıfırlamalıyım, uygulama örnekleri konusunda yardım isteyeceğim.
  5. B

30-35k laptop önerisi

Merhabalar, birkaç konu başlığını inceledim ancak tam olarak çözümü bulamadım. bütçe 30-35k. illa bunu al derseniz 40kya kadar zorlayabilirim. valo, cs, arada da hikaye bazlı birkaç oyun düşüncem var. rdr, farcry oynayabilirim diye düşünüyorum. konu başlıklarına baktığımda göre birkaç tane ürün...
  6. B

8500tl - 4500tl arasında sağlam uzun ömürlü serin çalışan laptop önerisi istiyorum

Furkan Hocam karar verebildin mi alacağın cihaz için? https://www.epey.com/laptop/karsilastir/629863-642866/acer-swift-3-sf314-42-r8ez_acer-swift-3-sf314-42-r5x0/ ryzen 5 4500 olanı alacak gibiyim ben. varsa son fikirleriniz dinlerim
  7. B

8500tl - 4500tl arasında sağlam uzun ömürlü serin çalışan laptop önerisi istiyorum

çok çok oynayacağım oyun cs go olur diye düşünüyorum onu da aktif olarak oynayamam. testlerde iş görür gibi gözüküyor. sizin de daha önce açtığınız konudaki hp önerisi de geliyor. farklı yerleri de takip ediyorum. acer r3 4300u nun ram yükseltmesi(lehimliymiş) konusunda kesin bir şey yok...
  8. B

ben de araştırma içindeyim hocam, açıkçası 4600e r3 4300u acer varken üstüne daha da fazla bütçe eklemek istemiyorum. şu ikisinden birini almayı düşünüyorum, Acer Swift 3 SF314-42 AMD Ryzen 5 4500U 8GB 256GB SSD FreeDos 14" FHD Taşınabilir Bilgisayar NX.HSEEY.001...
  9. B

Yardım 6000 TL'ye Kadar Laptop Önerisi

arkadaşlar cihaz sayısını 2ye düşürdüm. 1- Aşağı yukarı bu ayarlarda bir cihaz, TEMIZ KUTULU MAC BOOK PROİlan No: 891976553 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-temiz-kutulu-mac-book-pro-891976553/detay 2- Acer Swift SF314-42 AMD Ryzen 3...
  10. B

Yardım 6000 TL'ye Kadar Laptop Önerisi

İyi forumlar. Uzaktan eğitim için bilgisayar aramaktayım. Öğretmenim ve perculus üzerinden ders anlatmaktayım. Chrome-Perculus-Office üçlüsünü kullanacağım ağırlıklı olarak. Aklımda birkaç şey var onları yazayım sizlere, yardımcı olursanız sevinirim. Ryzen 3lü ya da i3’lü 4-6k bandında 0...
  11. B

Uzaktan Eğitim Laptop Tavsiyesi

Merhaba, uzaktan eğitimde perculus üzerinden ders anlatmaktayım. 4-6 k bandında beni üzmeyecek laptop arıyorum. Chrome-mail-office programları kullanıyorum. Tavsiyeniz var mıdır?
Geri