bilgisayar açılırken siyah ekranda kalıyor açılma sesi geliyor ama görüntü gelmiyor power tuşuna basılı tutup kapattıktan sonra yeniden açmam gerekiyor veya bazen bu da işe yaramıyor sorunun çözümü bilen varmı
merhabalar 30k bütçem var laptop önerisi verirseniz sevinirim
- oyun bilgisayarı olması şart değil nerdeyse oyun oynamayacam desem yeridir
- çoğunlukla ofis için kullanacağım , ofis uygulamaları vesaire için kullanacağım dayanıklı , beni uzun süre idare edecek bir model arıyorum
merhaba ben bilgisayar mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim ve laptop almak istiyorum ama nasıl bişey almam gerek pek emin değilim yardımcı olabilirseniz sevinirim
bilgisayarıma telefondaki interneti bağlayınca oyunlara veya spotify whatsapp gibi uygulamalara girebiliyorum ama google da kullanamıyorum bütün her şey olurken sadece google da bağlantı sorunu yaşıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Epic games e girmeye çalışıyorum ama bilgilerin geçersiz diye bir hata alıyorum ve bilgilerimin doğru olduğuna da eminim bunu nasıl çözebilirim bilgisi olan varmı
evde olsam normalde öyle yapardımda ben üniversitedeyim ve kütüphane interneti ile bağlanıyordum normalde ve hiçbir sorun yoktu bu son bi kaç gündür bu sorunu yaşıyorum
geçen hafta sorunsuz kullandığım internet ile bugün google da ki hemen hemen bütün sitelere girebiliyorum ama epic games ve steamin ne web sitesi ne de uygulaması açılmıyor bağlantı hatası veriyor . mobil veriden giriş yaparken hiçbirinde bir sorun olmuyor ama diğer yani şuan kullandığım...