Buğra Sarsılmaz isimli üyenin son içerikleri

1. Buğra Sarsılmaz

Redmi note 10 pro Sistem Arayüzü durduruldu hatası

1 senedir Redmi Note 10 pro kullanıcısıyım son 2 3 aydır başıma böyle bir sorun geldi ve telefonu kapatıp açmadan telefonu kullanamıyorum. Telefona hard reset atsam düzelir mi?
  2. Buğra Sarsılmaz

🔥 AKARYAKITA ZAMLAR YOLDA! Deponuzu Fulleyin!

Türkiye yüzyılı...
  3. Buğra Sarsılmaz

Çözüldü✓ R7 4800H 107 dereceleri görüyor.

Önceki macunu temizleyip daha dikkatli bir şekilde yayarak sürdüm. Öncekine bakış şimdi daha iyi oldu sıcaklıklar. Konuyu görüpte cevap veren herkese teşekkür ediyorum iyi forumlar. :)
  4. Buğra Sarsılmaz

Amazondan satın almıştım sahte olacağını düşünmüyorum. 1681460058 Teşekkürler deneyeceğim. 1681460082 Hocam nohut tanesi kadar sıkmıştım yani kalın değil sanırım 1681460102 Öncelerde baktığımda hep 80-95 arası gidip geliyordu.
  5. Buğra Sarsılmaz

Selamlar Lenovo Ideapad Gaming 3 kullanıcısıyım. Laptopun termal macununu 1 ay önce değiştirdim (mx-4) fakat hâlâ anlıkta olsa 100 ya da 107 dereceleri görüyor dün bu sebepten ötürü bilgisayar kendini kapattı. Bu sorunu çözmenin bir yolu yokmu soğutucu alsam veya başka bir kaliteli termal macuna...
  6. Buğra Sarsılmaz

Warzone 2.0 açılmama ve crash sorunu

Bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin bende böyle çözülmüştü
  7. Buğra Sarsılmaz

Bu laptopdaki ekran kartı kaç watt dır

https://www.lenovo.com/tr/tr/laptops/legion-laptops/legion-5-series/Legion-5-Pro-16ACH6H/p/88GMY501578 Sitesinde 140w olduğu yazıyor
  8. Buğra Sarsılmaz

Akıllı Saat Önerisi? Bütçe 2k Maksimum

Hayır o yok sadece kadran olarak kullanabiliyorsunuz.
  9. Buğra Sarsılmaz

Müzik geçebiliyorsunuz isterseniz saatin kendisine de müzik atıp kablosuz bir kulaklık aracılığı ile dinleyebiliyorsunuz. Fotoğraftan kastınız ne pek anlamadım ama kadran olarak galerinizden bir fotoğraf koyabiliyorsunuz.
  10. Buğra Sarsılmaz

Huawei Watch GT2.
  11. Buğra Sarsılmaz

Fiyat Performans Hard Disk arıyorum

https://www.amazon.com.tr/dp/B01LNJBA2I?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=2
  12. Buğra Sarsılmaz

CS nasıl ruslardan kaçabilirim?

Kendinize bir takım bularak.
  13. Buğra Sarsılmaz

Bilgisayarım Valorant'ta Drop Yiyor

Arkadaşlar merhaba bilgisayarım Valorant'ta çok drop yemeye başladı bunun sebebi ne olabilir? İşlemci kullanımı sürekli %100'lerde. Sistemim; İşlemci: Pentium G2020 Ekran Kartı: GT 1030 Ram: 12 Gb HDD: 1.5 TB Harddisk Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum. (Konuyu yanlış yere açmış...
  14. Buğra Sarsılmaz

Öneri Çok kötü PC oyun önerisi

Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Anniversary olabilir.
Geri