dostlar selamlar daha 5 dakika önce girdim normal şartlarda 13 ms civarı sabit alıyorum istanbul serverinde diğer serverlerde 40 50 60 arası değişiyor şuanda ise çok kararsız bir ping var 30 dan 200 e fırlıyor bir anda valorant ile ilgili mi bu sorun şuanda internetimi kontrol ettim gayet stabil
dostum 2k üstü çıkmayacaksan böyle bir bütçeye ihtiyacın yok ddr5 bir sistem alabilirsin 25 27 bin civarında sana birini önere bilirim elden teslim ile veriyor benimde sistemimi toplatıp montajına kadar yapmış birisi sana 30 25 civaru 10 sene götürecek ddr5 sistem çeker instangram yazmak...
bende ryzeb 5 5600 rtx 3060 ti var aynı sorundan cıldırmak üzeleyim tam yükde kendini çalıştırsa 1000 fps verecek sistem fps kısıtlayıcı açtığım zaman gereksiz fps düşüşü yaşıyorum çok saçma şekilde
çözüm bulabildin mi ?
Selam dostlar valorant yada cs gibi fps oyunlarında ryzen 5 5600 ve rtz 3060 ti 8 gb sistemim 270 fps sabitlemek için gpu + cpu yüzde 20 25 30 civarlarında eş değer gezmekte makul bir sıcaklıkta
ekran kaydı açtığımda ise donanım gereksinimi hali ile daha fazla olacak ve 270 fps...
hocam elimde yıkadım clear ile sonra gittim kurutmaya attım kurutma derecesini de 3 dolap kurulığu olarak aylarladım dandik diye gözden çıkarmıştım bozulsa yenisini alırım diye deneysel bir şey yaptım kurutmadan çıkardığımda yeni gibi olmuştu çok ilginç şekiilde :D kullanıyorum şuan ama çamaşır...
hocam a16 almanı tavsiye ederim işlemci gücü ekran kalitesi ve kamera kalitesi olarak daha iyidir epeyeden araştırdım yapay zeka ya da sorgulattım hem kendi fikirlerim dahilinde hemde gpt nin fikirleri ile açık ara a16 daha iyi bir telefon
ama bana soracak olursan 5 6 ay para biriktirip...
Dostlar selamlar başlıkta göre bildiğiniz üzere bir emulator cihazı yapmak istiyorum içinde arm tabanlı 8gen3 işlemcisi yada x elite işlemcisi olan çift analoglu ps vitaya benzemeyen ama güzel bir tasarım şeklinde olacak
iş yazılım kısmında patlıyor donanımsal olarak zaten her şey hazır x elite...
dönmem hocam çok alıştım win10 takoz gibi geliyor artık laptop da kurulu şuanda sistem içi yada bios da yapıla bilecek ayarlar yokmu bildiğiniz performans optimizasyon ayarları internette var olanların çoğu saçma ***** sistemin kararlılığını bozan ve ömründen yiyen ayarlar
Hocam kolay gelsin butonları daha modernize ve düz tasarlarsan çok daha iyi olur diye düşünüyorum çocuk oyunu gibi durmasın onun dışında demo çıkarırsan haber ver ilk test edip bug report geçenlerin olalım :D kolay gelsin
Selam dostlar ilk konum ile sizlerleyim ben kendimde uzunca süre araştırıyordum windows 11 pro kısaca win11 sorunlu optimizasyon ve performans anlamında bu zamana kadar düzeltmiş olsalar da bir çok şeyi ben hala yeterli seviye de optimize olduğunu düşünmüyorum
bildiğiniz veya yapa bileceğimiz...
hocam ram in soğutucu bloğunu söke bilirsin benimde 5 5600x im var sıvı soğutucu ram slotunun oraya geliyor radyatör kısmı ram sığmıyor diye ramın dışındaki bloğu kahvaltı bıçağı ile arasına girip devreye değmeden ve ramı bükmeden yavaş yavaş çıkarmıştım sonra radyatörü yerine takmıştım :D 6 ay...