Parçasıni her yerden bulursun ve ucuza da bulursun. Mekaniği basit bir araba sen bile tamir edebilirsin. Tek sorunu Doğu bloğu arabası olduğu için bizim coğrafyamizda hararet yapıyor. Onu da Tofaş radyatör fanı ile ucuza cozuyorlar. Bu aracı hafife almayın
1788162198
Hector seni şehir icinde yorar çünkü orta amortisöru var. Bu fiyata 0 önermiyorum yani dediğim gibi güncel piyasayı pek bilmiyorum.
1787518389
Ben mosso racelinei satmak istiyorum zaten. İlgileniyorsan konuşabiliriz. Ama şunu söyleyeyim: mosso wildfire şehir kullanımı açısından senin için daha...
Evet 30 kya alınabiliyor ama o bütçesw nasıldir bilemiyorum. Belki 1 yıl önce sorsaydiniz güzel FP bisikletler onerirdim
1787517829
İntten alacaksanız bikestore, hauseofbike gibi siteleri öneririm. Hause of bikedan bisiklet almisligim var. Eğer güncel piyasa sorularınız varsa bisikletforum...
Onun yol bisikleti almasına gerek yokki. O şehir içinde gezinti bisikleti arıyor. Yol bisikleti pahalı kaçar. Zaten uzun yolculuklar için adı üstünde yok bisikleti
İkinci elde bu fiyata mosso raceline alabilirsin. Benim güncel bisikletimdir. Aktarici,frenler kadro vs kalite olarak tatmin edicidir. Tek sorunu bu butcelerde neredeyse her bisiklette olan mitas lastikleridir. Çok hızlı erirler.
1787517159
Şehir içi kullanacaksan ağırlıklı olarak mosso wildfire...