Bugra5211 isimli üyenin son içerikleri

1. Bugra5211

Öneri 150 Bin TL Öğrenci İçin Araba

Tabi bu uçuk bir örnek ama bütçeyi toparlayana kadar senin işini gorur
  2. Bugra5211

Parçasıni her yerden bulursun ve ucuza da bulursun. Mekaniği basit bir araba sen bile tamir edebilirsin. Tek sorunu Doğu bloğu arabası olduğu için bizim coğrafyamizda hararet yapıyor. Onu da Tofaş radyatör fanı ile ucuza cozuyorlar. Bu aracı hafife almayın 1788162198
  3. Bugra5211

Skoda Favorit bak. Hatta alabiliyorsan 92 model üstü al. Vw motoru oluyor o modellerde. 92 altı modellerde çek üretimi digerine nazaran dayaniksiz
  4. Bugra5211

Ön Usb Portlarına Gamepad İ Takınca Çalışmıyor

Bende de aynı Gamepad var. Ön portlara takıyorum sorunsuz çalışıyor. Ilgınc bı durum
  5. Bugra5211

Bu Sene Okul Yok Evdede Zaman Geçmiyor

Evet imkanı varsa teknik işlerde kendini gelistirmeli. Hatta kaynak sertifikası alabilirse yurtdışı için onu baya acilir
  6. Bugra5211

Bu Sene Okul Yok Evdede Zaman Geçmiyor

Kitaplarla arasi yoksa Dünya klasiklerinden başlamalı. Sakın o 'kisisel gelisim' kitaplarindan baslamasin
  7. Bugra5211

Bisiklet Önerisi 12-13k

Hector seni şehir icinde yorar çünkü orta amortisöru var. Bu fiyata 0 önermiyorum yani dediğim gibi güncel piyasayı pek bilmiyorum. 1787518389 Ben mosso racelinei satmak istiyorum zaten. İlgileniyorsan konuşabiliriz. Ama şunu söyleyeyim: mosso wildfire şehir kullanımı açısından senin için daha...
  8. Bugra5211

Bisiklet Önerisi 12-13k

Evet 30 kya alınabiliyor ama o bütçesw nasıldir bilemiyorum. Belki 1 yıl önce sorsaydiniz güzel FP bisikletler onerirdim 1787517829 İntten alacaksanız bikestore, hauseofbike gibi siteleri öneririm. Hause of bikedan bisiklet almisligim var. Eğer güncel piyasa sorularınız varsa bisikletforum...
  9. Bugra5211

Sapphire Pulse 9070 XT Coil Whine

Aynen öyle. Eski HDD Ler gibi çalışıyor 😂
  10. Bugra5211

Bisiklet Önerisi 12-13k

Onun yol bisikleti almasına gerek yokki. O şehir içinde gezinti bisikleti arıyor. Yol bisikleti pahalı kaçar. Zaten uzun yolculuklar için adı üstünde yok bisikleti
  11. Bugra5211

Bisiklet Önerisi 12-13k

İkinci elde bu fiyata mosso raceline alabilirsin. Benim güncel bisikletimdir. Aktarici,frenler kadro vs kalite olarak tatmin edicidir. Tek sorunu bu butcelerde neredeyse her bisiklette olan mitas lastikleridir. Çok hızlı erirler. 1787517159 Şehir içi kullanacaksan ağırlıklı olarak mosso wildfire...
  12. Bugra5211

Bisiklet Önerisi 12-13k

Evet bu bütçede ikinci ele yönelmelisiniz bence
  13. Bugra5211

Bisiklet Önerisi 12-13k

Onda da tourney var. Lastikleri de yüksek ihtimalle lanet mitas lastikleridir normal yani
  14. Bugra5211

Sapphire Pulse 9070 XT Coil Whine

Hey maşallah 👏
Geri