buğra67 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Öneri Havit Kulaklık Önerisi

Bu bütçeye 2015 pro cok iyi bence iyi karar
  2. B

Acer Nitro Mu Asus Tuf mı

Asus tuf a15 4050 6gb 140w Acer nitro 5 4060 8gb 140w Acer nitro 35k pazarlık ile Asus tuf 35k pazarlık yapmadım
  3. B

İkinci El Acer Nitro 5 Alınır mi

Tamamdır teşekkür ediyoruz
  4. B

Suan sende var galiba aynısından yaşadığın problem vs varmi memnun musun veya şurası daha iyi olabilirdi diyeceğin bir nokta var mi
  5. B

Suan öyle yapıyorum sadece adaptör ve batarya ile ilgili problemleri olmus 1789735889 Söyle direk fotoğrafı attım
  6. B

Tamamdır ne kadar indirebilirsem indirecem nasil alinir mi ve en önemlisi kronik sorunu var mi
  7. B

Ekranı cok mu kötü
  8. B

ACER NİTRO 5 AN515-58-71SD Modelimiz bu fiyatı 35k Özellikleri İ7 12700H 4060 8gb 140w 16gb ddr5 Garantisi bitmek üzere Diş kozmetik kenarda bir parça kirlimis sadece onu dışında birsey yok
  9. B

AMD Ryzen 7 7800x3d 90 Derece Throttle Yiyor

Pompayı hafif oynatır belki tam oturmamistir
  10. B

AMD Ryzen 7 7800x3d 90 Derece Throttle Yiyor

Geldiğinde termal bakımı yaptınız mi aradaki koruma jelatini çıkarmayı unutulmuş olabilir mi birden 90 a çıkması garip
  11. B

Öneri Fp Kablosuz Kulaklik Önerisi

Hem normal takılırken hemde rekabetçi oynarken hemde hikayeli oynarken sikinti yapmayacak kulaklık arıyorum Kablosuz olsun 2 2.5k bütçem var daha yükseğine gerek yok eski kulaklığımı gamepower fujin pro gayet memnundum kablolu olması hariç sinirden kırdım o yizden yeni kulaklık arıyorum...
  12. B

Modem Arıyorum Öneri

https://bireysel.turktelekom.com.tr/cihazlar/modem-ve-internet/huawei-dn8045x6-20-premium-modem Yoksa ikinci el 1300 civarına extra dsl mi alayim 1782731973
  13. B

Modem Arıyorum Öneri

Yahu şimdi eski bisey almak istemiyorum hem yeni olsun iyi çeksin zaten ileriye dönük bakıyorum ya ileride fiber illaki geçeceğiz altyapi geldiğinde
  14. B

Modem Arıyorum Öneri

Peki ikinci el extra dsl nasıldır
  15. B

Modem Arıyorum Öneri

Modeme birseyler oldu bende çıkardım kablolarını yere bi attım tuzla buz oldu 1782669226 Bu ikisi neredeyse aynı bunu onerme nedenin nedir
Geri