bugra7768 isimli üyenin son içerikleri

1. B

SSD yazma hızı çok düşük

benim eski kasa pc de 65 lere fln çıkıyordu yine 2gb ustu veriyordu
  2. B

SSD yazma hızı çok düşük

Arkadaşlar ssd yazma hızı 70-80mb çıkıyor arkada bişey de yapılmadığı halde
  3. B

Oyundayken Nvidia alt z açılmıyor

arkadaşlar ekran kaydı fln alacağım oyundayken alt z basıyorum açılmıyor ama alt tab atıp başka bişeye girince açılıyor laptopu kapatıp açıyorum bi süre düzeliyor geri aynısına dönüyor
  4. B

PC KAPANMAMA PROBLEMİ

bende çok önce olmuştu bu psu kaynaklıydı diye hatırlıyorum
  5. B

2. el bulduğum hp victus 15 alınır mı

sağolun hocam ben başka bi laptop aldım
  6. B

Param güvende ile aldığım 2. el laptop geldi neleri kontrol etmeliyim

hocam furmark yaptım da 1dk yapıp kapatıyor onu nasıl kapatıyoruz
  7. B

şimdi onu da deneyeyim cinebench r23 testinden 9777 aldı hocam ryzen 5 7535hs normal bir değer mi 98 dereceye de sabitlendi
  8. B

tam da ona bakıyordum hocam sonuçları attım gayet temiz ssd 1.5 senelik olmasına rağmen ama yazma hızları bi düşük geldi
  9. B

arkadaşlar param güvende ile lenovo ideapad gaming 3 aldım cihaz gayet hoşuma gitti ama tabi ne kadar düzgün çalıştığını kontrol etmem lazım. ne gibi testler yapmalıyım hangi programlarla yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
  10. B

Laptop a sıfır kurulum yaptım driverleri nerden indirmeliyim

kendi support sitesinde oluyor marka model yaz link atayım direk
  11. B

Tablet Için Öneri Istiyorum Size Zahmet

ipad a16 kullanıyorum ekranının kalitesi baya güzel ama lamine değil ve 60hz. oyun olarak da zaten ios cihaz sorun yaşatmaz hiç ısındığını da görmedim pubg de
  12. B

Glorious model o alınır mı

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-glorious-model-o-mat-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,699751846.html 1000tl civarına mouse arıyordum bu modeli gördüm hikayeli oyunlar oynuyorum dpi değeleri çok önemli değil. kaliteli hissiyatı olsun, estetik dursun, uzun yıllar götürsün yeterli benim için...
  13. B

1000 tl ye kadar mouse önerisi

yorumlarda arıza çıkarıyor diyen çok var yoksa güzel mouse 1763994248 önceden rampage r54 vardı. aldığımda direk rgb si sorunlu geldi. ilk taktığımda 2-3 sn yanıp kapanıyodu çok sorun etmedim 2 ay sonra orta tekerlek bozuldu
  14. B

1000 tl ye kadar mouse önerisi

Rekabetçi oyunlar oynamıyorum, hikayeli oyunlar oynuyorum. ele alınca kaliteli hissettiren, 2-3 yıl sorunsuz kullanabileceğim mouse arıyorum. Bütçe max 1000 tl verebilirim.
  15. B

Asus Tuf m3 gen 2 mouse alınır mı

https://app.hb.biz/EX8hoTIAus96 öyle ciddi valorant cs2 oynamıyorum daha çok gta 5 hikayeli oyunlar fln oynuyorum. elime aldığımda dandik bi mouse hissiyatı almayayım yeter benim için. bu attığım alınır mı yada başka önerdiğiniz varsa paylaşabilirsiniz
Geri