bugraakilli19 isimli üyenin son içerikleri

1. B

FC 25 Alt yapı görevleri bitmesine rağmen transfer bölümü açılmıyor

Merhabalar fotoğrafta gördüğünüz gibi KKG görevlerinde alt yapı 1,2,3,4 ve 5 i bitirdim fakat hala oyuncu transfer bölümünü açmadı alt yapı sekmesinde bulunan karma lig ve uyruklar gibi görevlerde aşırı zor bunu nası açabilirim
  2. B

Ses kartı arıza tespiti nasıl yapılır

hocam jacklarda sorun yok discordta krisp le falan anca bir şekil hallediyorum ama ses ayarlarından dinle dediğimde aşırı rahatsız eden bir ses var
  3. B

hocam ses düzeldi gibi ama arkada gidip gelen bass sesi var bass seviyesini sıfırlamama rağmen
  4. B

Merhaba, gündüz sesim iyiydi fakat şu an kulaklığımın sesi aşırı basslı ve robotik çıkıyordu tüm ayarları yaptım fakat düzelmedi. Bu sefer kulak içi kulaklık denedim bu da boğuk ve anlaşılmaz geldi. Acaba kulaklıkların her ikisinde de mi sorun var, yoksa ses kartım mı bozuldu nasıl anlayabilirim?
  5. B

Crash yedikten sonra görüntü gelmiyor

Sizden sknra bende ramleri söküp taktım düzeldi hocam sizdeki farklı bir sorun olabilir
  6. B

Anladım hocam geçmiş olsun kolay gelsin
  7. B

Var mı bir gelişme hocam
  8. B

Tüh, hocam parçalarda ciddi bir hasar oluşmamıştır inşaallah tekrardan gelişmeleri bekliyorum
  9. B

Evet ışık yok denedikten sonra gelişmeleri yazarsanız sevinirim
  10. B

Boyutu çok yüksek diye video koyamadım ama fotoğraftaki gibi çalışıyor görüntü yok kapatma düğmesine basmama rağmen kapanmıyor
  11. B

Selamün aleyküm oyun oynarken biraz gerildim ve klavyeye vurdum ondan sonra kulaklıktan cızzz sesleri geldi ama PC kapanmadı ekrandada en sonki oyun görüntüsü vardı bende fişini çektim ve yattım bugün açtım çalışıyor fakat görüntü gelmiyor ne yapmam lazım ?
  12. B

Fanlardan Bir tanesi çalışmıyor

Bilgisayarı ilk aldığımdan beri böyle ben çok ısındığında çalışıyor zannedip ellememiştim anakarta bağlı gibi gözüküyor uzaktan bakılınca anlaşılır gibi mi yoksa içini açıp bakayım mı ?
  13. B

Fanlardan Bir tanesi çalışmıyor

Merhaba resimde gördüğünüz gibi bu fan çalışmıyor biosum güncel ne yapmam lazım ?
  14. B

USB NO MEDİA HATASI.

Merhaba arkadaşlar. USB belleğim no Media hatası veriyordu firstchip uygulamasınadan düzeltmek istedim ama error 23 hatası verdi. Ne yapmam lazım?
  15. B

BIOS MENÜSÜNE HİÇ BİR ŞEKİLDE GİREMİYORUM

hocam tekrar merhaba ekran kartını çıkarmasam bir sorun yaşar mıyım ?
Geri