Geç bir cevap olasada hala almadıysanız önerebilirim bana göre çok iyi bir model aldım ve çok memnunum r5 7500f ile kullanıyorum ve sıcaklık 65 geçmiyor...
Değerler normal bir problem yok. Oda sıcaklığı sandığından çok daha etkili olur emin ol. Eğer aynı kasayı 22c oda sıcaklığında çalıştırırsan üzerine +4 +5...
Bugün r5 7500f gigabayte windforce rtx 4070 super ekran kartlı bir bilgisayar aldım sıcaklık değerleri beni oldukça tatmin etti ama kasamda bu soğutucu var...
HDR kullanmayacaksanız -ki bunların hiçbiri HDR monıtörü olmadıği için %95 kullanmayacaksınız- hiçbir fark yok aslinda aralarinda.
Şaşırabilirsiniz ama renk...
1,07 milyar renk in daha iyi olduğunu biliyorum ama sorum şu aralarında çok fark varmı bugün asus tuf serisinden 2k 180 hz ama 16,7 milyon renk kapasitesi...
Hocalar konudan bağımsız yardımcı olurmusunuz.Midas hesabımı ve MKK kapatmak istediğimi söyledim ve bana ibraname gönderiler ve bende ibranameyi imzalayıp...
Hocam Öncelikle Yazılımın Dalları Var siz hagisine yönelmeyi düşünüyorsunuz Mesela Mobil uygulama/Oyun/Web Sitesi/Aİ/Robot vs. Diye gidiyor mesela Web site...
Bilgisayarı aldığımda windows 11 di windows 10 a ayarladım ve windows 11 de soğutucu nun üzerinde ısı değerleri yazıyordu şimdi yazmıyor sebebi nedir biri...