bugraax isimli üyenin son etkinliği

• bugraax
    Ben tvs raider kullanıcısıyım ilk motorum ucuz olsun düşünce cebimizi yakmasın diye bu motoru tercih ettim ama abs olmayışı gerçekten kendini hissettiriyor...
  • bugraax
    bugraax, Motosiklet kategorisinde Hangi motoru almalıyım? başlıklı bir konu açtı.
    Bajaj pulsar ns 125, tvs raider 125, drift l bu üç motorda gözüm var, ama en çok mt 125 istiyorum ama gerçekten çok pahalı. Galiba aralarında en iyisi ns...
  • bugraax
    bugraax, Motorcu eldiven önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Kasklar o kadar pahalımıydı ya 3k lık kasktan bir şey beklememekmi lazımmış şaşırdım valla. Vexo bakındım biraz bütçeye uyuyor ama etrafı direkt kumaş gibi...
  • bugraax
    bugraax, Motosiklet kategorisinde Motorcu eldiven önerisi başlıklı bir konu açtı.
    Bütçem kısıtlı 800-1000 tl arası. Ellerim yürürken bile donuyor. O yüzden sıcak tutması gerekiyor. Bu fiyata öyle bir şey varmı...
  • bugraax
    bugraax, Motosiklet kategorisinde 125cc motor önerileri başlıklı bir konu açtı.
    16 yaşındayım ehliyetim yok motorum var, yuki gelato 125 scooter sevmıyorum ama 1 yıl boyunca kullanmak zorundayım ehliyeti aldımmı. Sonradan 125cc güzel...
  • bugraax
    O kadar deneyimli değilim ya. Ama şu mantıkla bakıyorum, farenin sensörü iyiyse oyun yerine fareye güveniyorum. Bu yüzden DPI yüksek tutup oyunda kısıyorum...
  • bugraax
    bugraax, Valorant bilek oyuncusu ne yapmalı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Uzun uzun yazıp emek ettiğin için teşekkür ederim. mouse um rival 3 wireless, mousepad ise lenovo Controller pad çok iyi bişey değil, kardeşimde g305 var...
  • bugraax
    bugraax, PC Oyunları kategorisinde Valorant bilek oyuncusu ne yapmalı? başlıklı bir konu açtı.
    Sürekli sens değiştiriyorum, değiştirmesem her şey çok güzel olacak ama duramıyorum. High sens'e de fazlasıyla alışığım, Low sens'e de alışığım. Şu an 1600...
  • bugraax
    bugraax, Korsan oyun indirilmelimi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    ortak hesap alacaktım ama malesef papara kapatıldığı için alışveriş yapamıyorum. 1763043589 onu düşünüyordum şimdi bakacağım.
  • bugraax
    Düzgün sitelerden indir hiçbir sıkıntı yaratmaz oyunlar gereksiz pahalandı maddi olarak extra zorlanmana gerek yok. veya offline hesapta alabilirsin şüpheye...
  • bugraax
    20 liraya steam hesapları satıyorlar onlara bakabilirsin
  • bugraax
    fazlasıyla oyunum var rdr2 mafia vs vs hiçbirini oynayıp bitiremedim. futbol oyunları sarıyor beni. ama para yetmiyor işte.
  • bugraax
    YAPACAK BİRŞEY YOK KRAL ESKİ OYUNLARDAN DEVAM YADA BELEŞ OYUN OYNA ENLİSTED MESELA
  • bugraax
    Bilindik sitelerden indirildiği sürece çok bir sorun olmaz da yine de kimse kesinlikle garanti veremez.
  • bugraax
    bende öyle düşünüyorum ama canım çok fena sıkılıyooorrrr.
Geri