Ben tvs raider kullanıcısıyım ilk motorum ucuz olsun düşünce cebimizi yakmasın diye bu motoru tercih ettim ama abs olmayışı gerçekten kendini hissettiriyor...
Bajaj pulsar ns 125, tvs raider 125, drift l bu üç motorda gözüm var, ama en çok mt 125 istiyorum ama gerçekten çok pahalı. Galiba aralarında en iyisi ns...
Kasklar o kadar pahalımıydı ya 3k lık kasktan bir şey beklememekmi lazımmış şaşırdım valla. Vexo bakındım biraz bütçeye uyuyor ama etrafı direkt kumaş gibi...
16 yaşındayım ehliyetim yok motorum var, yuki gelato 125 scooter sevmıyorum ama 1 yıl boyunca kullanmak zorundayım ehliyeti aldımmı. Sonradan 125cc güzel...
O kadar deneyimli değilim ya. Ama şu mantıkla bakıyorum, farenin sensörü iyiyse oyun yerine fareye güveniyorum. Bu yüzden DPI yüksek tutup oyunda kısıyorum...
Uzun uzun yazıp emek ettiğin için teşekkür ederim. mouse um rival 3 wireless, mousepad ise lenovo Controller pad çok iyi bişey değil, kardeşimde g305 var...
Sürekli sens değiştiriyorum, değiştirmesem her şey çok güzel olacak ama duramıyorum. High sens'e de fazlasıyla alışığım, Low sens'e de alışığım. Şu an 1600...
Düzgün sitelerden indir hiçbir sıkıntı yaratmaz oyunlar gereksiz pahalandı maddi olarak extra zorlanmana gerek yok. veya offline hesapta alabilirsin şüpheye...