bugraax isimli üyenin son içerikleri

1. bugraax

Aula V9 Ultra Plus Alınır mı??

Ya sipariş etmiştim ama iade ettim biraz önce bi türlü içine sinmedi, zaten öğrenciyim 1k falan daha koyup scyrox v6 alacağım.
  2. bugraax

Mouse U 8k Hz De Kullanmak İçin Sistemim Yeterlimi?

Aldığım mouse Aula V9 Ultra Plus, sistemim ise, r5 7500f, 4070 super, 32gb ddr5 ram, msi a620m-e anakart. 180hz, 1ms, 2k monitör. 8k hz de donma takılma gibi şeyler yaşar mıyım? Ve aldıgım mouse hakkında ne düşünüyorsunuz?
  3. bugraax

Darmoshark M3 Pro Max Vs Fantech Helios Iı

Gerek kalmadı. Aula V9 Ultra Plus aldım.
  4. bugraax

Aula V9 Ultra Plus Alınır mı??

Sipariş ettim, sensörü falan iyi galiba ama mcu diye bir şey varmış onun bilgilerine ulaşamadım sizce iyi bir mouse mu? Oyun oynamak için aldım.
  5. bugraax

Mchose A7 V2 Pro Vs Aula V9 Ultra+

Bu iki mousedan birisini alacağım sizce hangisi daha verimli olur?
  6. bugraax

Hocam Helios II ile çok kıyaslandırılmış ama çoğu konuda helios sanırım daha iyiymiş.
  7. bugraax

Yukarıdaki 2 mouse arasındayım sizce hangisi daha mantıklı?
  8. bugraax

Maksimum 2800tl Mouse Önerisi

Çok haklısınız ya ama ben pil sorunu çekmedim evde bol bol pil bulunuyor, ama evet hızlı bitiyor pili.
  9. bugraax

Almışken taş gibi bir şey almak istiyorum aslında. Arada aşırı fark oluyormuki şuan mesela rival 3 wireless kullanıyorum 100 gram üstünde bi mouse.
  10. bugraax

Darmoshark M3 Pro Max buldum meyergamingden elim 19-20 cm ve claw tutuyorum. Scyrox V8 veya V6 bütçemi aşıyor, öğrenciyim biraz bekleyip sizce daha iyi modelleremi kaymalıyım? Veya sizin önerebileceğiniz neler var?
  11. bugraax

Muadil Parfüm Önerisi

Ya ilk parfümüm olacağı için emin değilim, tatlı etkileyici olabilir mesela.
  12. bugraax

Muadil Parfüm Önerisi

Yazlık kokusu yayılan bir parfüm istiyorum, önerileriniz neler? Bütçe 700 maksimum. Glabella falan düşünüyorum ama hangisi onda kararsızım.
  13. bugraax

Kreatin önerisi lazım

merhaba arkadaşlar yarın spora başlayacağım, 189 boy 68 kiloyum 2 aya 17 yaşına giriyorum. hacimli ve keskin bir vücut yapmak istiyorum. bana kaliteli kreatin önerir misiniz? ve başka ihtiyaç duyacağım bir şey varmı? kreatin lazım gibi.
  14. bugraax

Valorant İnternet Kopuyor Ardından Geri Geliyor?

Oyunu sildim yükledim birkaç şey daha yaptım olmuyor çıldırttı beni 1 aydır uğraşıyorum. wi-fi cihazı ile bağlanıyorum bilgisayara.
  15. bugraax

Resident Evil Requiem grafikler pikselleşiyor

denedim olmuyor. tanımım gayet doğduydu bu arada gözlerimizle görseniz katılırsınız ama haklısınız yanlış bir tanım olabilir.
Geri