bugraax isimli üyenin son içerikleri

1. bugraax

Kesinlikle oynanması gereken düz hikayeli oyun önerisi

beyler Uncharted 4 oynuyorum şuan bu bittikten sonra resident evil 2 remake oynayacağım o bittikten sonra Uncharted diğer oyunlarını oynamaya karar verdim çok sağolun.
  2. bugraax

sabır konusunda başarılı değilim :D 1772809489 uncharted hırsızların mirasını indirmeye koydum oyunun başını ve sonunu biliyorum sadece.
  3. bugraax

aynısından ya 1772808379 oynadım çıldırdım sildim :D
  4. bugraax

ya düz hikaye seviyorum ama o oyunda da sadece yürüyoruz diye biliyorum. aksiyon da lazım. 1772807442 resident evil serileri hakkında hiçbir bilgim yok leon kennedy ve ethan ı biliyorum oynama sıralarına bakıp o seriyede başlayabilirim. 1772807459 bende bende ama şuan bi korkasım geliyor :D
  5. bugraax

emek ettiğin için çok sağol resident evil serisini oynamayı düşünüyorum ama korku oyunu daha önce hiç oynamadım. 1772807347 denedim ya ama çok hantal geliyor oyun bana nedense.
  6. bugraax

Uncharted 4 oynayasım var oda fena oyun ama hikayeyi biliyorum.
  7. bugraax

söylediğiniz oyunları deneyeceğim ama mşuan değil şuan bana hikayesi dümdüz akan aksiyon temalı bi oyun lazım. tlou veya gow gibi. ve bu iki oyunu tekrar oynayacağım galiba.
  8. bugraax

evet inanılmaz iyi bi oyun bencede tekrar iki oyununuda bitirmek istiyorum galiba 2018 yükleyeceğim. 1772806830 oyunun çoğunu biliyorum unutup kesinlikle oynayacağım.
  9. bugraax

ikisi de vardı ilk oyunlarını oynayıp yarım bıraktım.
  10. bugraax

Grafikleri çok iyi olan düz yani tlou tarzı akan oyun istiyorum. gow, tlou, ghost of tsushima bitirdim. grafikleri ve oyunun açık dünya olmaması önemli. önerilerinizi bekliyorum. gow tekrar oynayasım var.
  11. bugraax

Korsan oyun indirmelimiyim?

qbittorrent kullanıyorum nasıl yapmalıyım kurma işini?
  12. bugraax

yani zaten bana zor yetiyor :D 1772805831 kurulum sorun değil en güveniliri fitgirl galiba.
  13. bugraax

çok sağolun artık mecbur kaldım, valorant oynaya oynaya beynim eridi.
  14. bugraax

fitgirl den eskiden çok fazla oyun indirdim ama ana websitesi hangisi acaba?
  15. bugraax

sistemi aldım alalı sadece ilk aldığımda acemilikten gow falan indirip oynamıştım sonradan hiçbi şekilde korsan oyun indirmedim. ve rdr2 gibi oyunları indirimde yakaladım. ama artık oyunlara para harcamak istemiyorum. 16 yaşında bi liseliyim yani anlayacağınız 5 kuruş veremem oyuna. indireceğim...
Geri