beyler Uncharted 4 oynuyorum şuan bu bittikten sonra resident evil 2 remake oynayacağım o bittikten sonra Uncharted diğer oyunlarını oynamaya karar verdim çok sağolun.
ya düz hikaye seviyorum ama o oyunda da sadece yürüyoruz diye biliyorum. aksiyon da lazım.
1772807442
resident evil serileri hakkında hiçbir bilgim yok leon kennedy ve ethan ı biliyorum oynama sıralarına bakıp o seriyede başlayabilirim.
1772807459
bende bende ama şuan bi korkasım geliyor :D
emek ettiğin için çok sağol resident evil serisini oynamayı düşünüyorum ama korku oyunu daha önce hiç oynamadım.
1772807347
denedim ya ama çok hantal geliyor oyun bana nedense.
söylediğiniz oyunları deneyeceğim ama mşuan değil şuan bana hikayesi dümdüz akan aksiyon temalı bi oyun lazım. tlou veya gow gibi. ve bu iki oyunu tekrar oynayacağım galiba.
evet inanılmaz iyi bi oyun bencede tekrar iki oyununuda bitirmek istiyorum galiba 2018 yükleyeceğim.
1772806830
oyunun çoğunu biliyorum unutup kesinlikle oynayacağım.
Grafikleri çok iyi olan düz yani tlou tarzı akan oyun istiyorum. gow, tlou, ghost of tsushima bitirdim. grafikleri ve oyunun açık dünya olmaması önemli. önerilerinizi bekliyorum. gow tekrar oynayasım var.
sistemi aldım alalı sadece ilk aldığımda acemilikten gow falan indirip oynamıştım sonradan hiçbi şekilde korsan oyun indirmedim. ve rdr2 gibi oyunları indirimde yakaladım. ama artık oyunlara para harcamak istemiyorum. 16 yaşında bi liseliyim yani anlayacağınız 5 kuruş veremem oyuna. indireceğim...