bugraax isimli üyenin son içerikleri

1. bugraax

Mouse u sol el ile kullanabilirmiyim?

kırığın fotoğrafı vardı kaybolmuş, yani biraz değişik bi kırık. gittiğimde umarım adam akıllı kaynamış olur. bi deneyeceğim yarın ama kesin oynayamam.
  2. bugraax

şubat ayı içinde net gideceğim. teşekkürler ilginiz için.
  3. bugraax

doğru diyorsun. en yakın zamanda gitmeye çalışacağım.
  4. bugraax

yani doktora en son 3 4 ay önce gittim ve şey dedi kaynayan kemiği kırmayalım, 1 ay sonra gel bende gitmedim. gitmek de istemiyorum çok fazla bi sorunu yok çünkü elimin aşırı oynayınca ağrıyor sadece, ve daha 8 ay oldu tamamen kaynamadi. yamuk olsada artık olan oldu. çok doğru bende öyle...
  5. bugraax

selamlar bundan 8 ay falan önce sağ elimde boksör kırığı meydana geldi ve epey yamuk kaynadı normalden çok daha fazla. bende doktorun gel dediği zamanda gitmedim zaten doktora aslında elim çok nadir ağrıyor ve kasılıyor, baya bi oyun oynadıktan sonra ağrı girebiliyor ama kısa süre. sizce sol el...
  6. bugraax

Valorant da nick im ne olabilir

değiştirdim w1ld yaptım şimdilik güzel geliyor ama z1rog mu w1ld mi kararsızım. İngilizce kelimelere baktım agresif Jett oyuncusu olduğum için wild gözüme çarptı ve w1ld yaptım, sence z1rog mu w1ld mi daha iyi? 😍😍😍
  7. bugraax

Valorant da nick im ne olabilir

Selam arkadaşlar konu saçma gelebilir ama bi açmak istedim. şuanki nickim z1rog sıkıldım, sizce güzelmi veya değiştirmemmi gerekiyor? ne önerirsiniz?
  8. bugraax

Maksimum 80k laptop önerisi

Her ikiside.
  9. bugraax

Maksimum 80k laptop önerisi

Kız kuzenim laptop alacak az çok anlıyorum ama bu aralar piyasayı takip edemiyorum. 80k çıkabilir ama 70k falan olursa çok daha iyi olur onun için. Zaten çok fazla bişe yapacağını düşünmüyorum. Galiba topluma bi toxic daha kazandıracağım😃.
  10. bugraax

Psu dan vızıltı sesi geliyor

cızırtı yok ya, yani fan dönüyor gibi ama çok hızlı bi şekilde. zaten şuan psu alma imkanım yok kullanmak zorundayım.
  11. bugraax

yani galiba göstermeme gerek yok. aynısı sesin dediğiniz şey yüksek ihtimalle. dün masaüstünde olmuştu. içim rahatladı 🙂
  12. bugraax

benziyor gibi gibi videoyu size nasıl gösterebilirim?
  13. bugraax

yani donanıma bir zararı olurmu? tam tarif edemiyorum, vızıltı gibi ince ve fan sesi gibi. Bilgisayarı alalı 1,5 sene oldu ama daha hiç bakım falan yaptırmadım, sadece fön makinası ile hava vuruyorum ayda bir.
  14. bugraax

eskiden böyle bir ses yoktu sorun ne olabilir acaba? pc sorunsuz çalışıyor.
  15. bugraax

125cc motor önerileri

Okula git gel şehir içi gez yapacağım ilk motorum olacak. Bi şeyler planlamıştım ama pek ihtimali yok gibi duruyor. Voge r125 almayı istiyordum ama galiba bi bütçemi aşıyor, şöyle yazın çalışacağım ortalama 80 90k bi bütçem olacak, bilgisayarım var onu da satarsam voge alabilirim, bilgisayarı...
Geri