Sistemim:
PSU: 650W.
İşlemci: i3 12100F.
RAM: 8x8 16 3200.
SSD: 500 M.2
Anakart: H610M-K D4.
Ekran kartı: RTX 3070 Ti.
i5 13500 bir işlemci 1 TB m2 SSD ve bir de işlemci için fan veya sıvı soğutma bakıyorum fakat pek bulamadım bilen varsa önerilere açığım şimdiden teşekkürler
Hocam peki 13600k mı yoksa KF mi almalıyım buna bir tavsiyeniz olur mu aralarında ne tür bir fark var tam olarak bilmiyorum aslında fiyat performans ilerliyorum
Merhaba herkese halihazırda bir sistemim var fakat işlemcisini değiştirmek istiyorum
i5 13600KF düşünüyorum (işlemci tavsiyesi de alabilirim) bunun için işlemciyi ve sıvı soğutma almam yeterli olur mu?
PSU sistemi taşır mı tavsiye alacaktım.
Sistemim:
PSU: 650W.
İşlemci: i3 12100F.
RAM: 8x8 16...
Hali hazırda bir sistemim var fakat yükseltmek istiyorum ve ekran kartı olarak da RTX 4070 Ti düşünüyorum, 2k da rahat oynayabileceğim bir sistem arıyorum bunun için bileşen tavsiyesi istiyorum
İŞLEMCİ
ANAKART
PSU
RAM
SSD
MONİTÖR
INTEL CORE i3-12100F
EVGA Geforce RTX 3070 Ti
Asus PRIME...
Bilgisayar daha yeni, taş çatlasın 8 ay olmuştur toplayalı. İlk başlarda HDMI üzerinden görüntü alıyordum sonra display takayım dedim sorunsuz bir şekilde devam ediyordu. Sonra bir ara görüntü vermedi ben de HDMI üzerinden devam ettim. Şimdi 2.bir ekran bağlayacağım için sorunu çözmek istiyorum...
Halihazırda Steam üzerinden Warzone 2'yi oynuyorum fakat battle.net üzerinden de Warzone calderayı indirmek istiyorum fakat indirebileceğim herhangi bir bölüm göremedim bulamıyorum bilen varsa yardım edebilirse çok sevinirim.
Farklı konular var ama onlar şu zamana göre eski o yüzden tekrardan bir konu açmak istedim 2023'e göre işlemci ve anakart arıyorum tabii bu sistemi kaldıracak bir de PSU
Ekran kartı RTX 3070 Ti
İşlemci i3 12100F.
Anakart Prime H610M-K D4.
RAM XPG 8*8 16 3200 MHz ve 500 GB M.2 SSD'ye sahibim...
Linkte bulunan kasayı aldım fakat anakartım H610M-K D4 ARGB'ye olanak sağlamıyor uygun bir kontrolcü ile fanları çalıştırabilir miyim az önce kurlumu gerçekleştirdim Power'a bastım fan ışıkları yanıyor fakat fanlar çalışmıyordu...