bugrahanantbuc isimli üyenin son içerikleri

1. bugrahanantbuc

Dünyada olan son gelişmelere göre sizce Türkiye nasıl bir yol izlemeli?

her zaman yaptığımızı yapmalı,tarafsız,barışçıl bir politika izlemeliyiz.Savaşa asla girmemeliyiz
  2. bugrahanantbuc

Anker q21i nc vs qcy h3 pro

büyük ya dışarda takcaksan kulağı çevreleyen değil de jbl ler gibi baskı yapan almanız daha iyi olur
  3. bugrahanantbuc

dışarda takılmaz baya büyük.Rahatlık ise baya iyi ben anc açıp ders çalışıyorum bazen unutuyorum kafamda olduğunu
  4. bugrahanantbuc

q21i nc yi aktif kullanıyorum baya iyi kalitesi.Pişman olmassınız diye düşünüyorum
  5. bugrahanantbuc

Hp Victus B82N5EA nasıldır

hocam ekran eğerki profosyonel işlerle uğraşmıyorsanız gayet yeterli.Arkadaştaki sanırım hp victus 16 senin attığın 15 olduğu için hall sensör problemi ile karşılaşmayacaksın.Artı olarak alternatiflerde bu fiyata lenovo loq bakabilirsiniz.Onların ekran daha iyi diye biliyorum.Ama onların rtx...
  6. bugrahanantbuc

Hp Victus B82N5EA nasıldır

Aynısını kullanıyorum şuan.Performans olarak mükemmel bir laptop.Kötü yanları ekranı kötü ve malzeme kalitesi plastik
  7. bugrahanantbuc

Hp Victus Isınma Problemi

reis aynı laptop bende de var.Limit koy cpu ya
  8. bugrahanantbuc

PUBG Hata veriyor açılmıyor

Bu hatanın sebebi nedir??
  9. bugrahanantbuc

Öneri Opel Frontera veya Citroen e-C3 Aircross Alınır Mı?

bizde şuan araştırıyoruz.Jeep avanger diye bir araba var bunu alacağız galiba uzun araştırmalar sonucu
  10. bugrahanantbuc

Xbox gamepass alırsam geforce now da oynayabilir miyim?

Kanka bilmiyorum ki.:D Geforce now alınca verdiler:DD 1750761640 Kanka eyvallah bunu arıyordum.200YTL de xbox a gömelim bakalım
  11. bugrahanantbuc

Hocam hem geforce nowda olanlar hemde gamepass de olanlar mı çalışıyor.Bunu mu demek istedin?
  12. bugrahanantbuc

Sorum başlıktadır. Caffe Nero için ek pul kodu:CNOWGGMD7
Geri