Türktelekomun fahiş fiyatları uygulamaya başladığı dönemler bir süre kullandığım marka çok kötü denilebilir yerine turknete geçtim fiyatı da sabitledim keşke en başında turknete geçseymişim :)
buna hemen hemen benzer sistem topladım yeni, kesinlikle bekle ve tek tek al uygun olarak kasım indirimlerini kaçırmışsın ama olsun
Benimde bu şekilde ve şu anda kullanıyorum en iyisi diyebilirim
1733850559
fiyatlarıyla ve nerden aldığımı da yazdım bu da sana kıyağım olsun hahaah çok...
Yeni sistem toplarken bu siteden parça almak çok baktım da site içeriği falan olsun hiç tatmin etmedi ne kadar sağlamlar tartışılır ayrıca mümkün olduğunca farklı sitelerden aldım. para taksit taksit yatar dostum önce çıkmıştı şimdi giriyor sıfır gör orayı limitini yükselt devam :)
-işlemci anakart uyumluluğu arasında sıkıntı olabilir flasback ile cpu ve ram takılı olmadan bios güncelle
-ram'leri tekrar kontrol et veya tek bir ram tak
-psu güç kablolarını kontrol et
-işlemci soğutucuyu çok sıkı montaj yaptıysan ondan olabilir düşük ihtimal ama
-söküp cpu'nun doğru mu...
dün biraz inceleme vidolarına falan baktım ses izalasyonu kötüymüş sanırım yalıtımı yani onun dışında bende beğendim kablolusuna da baktım da o biraz kafamı karıştırdı acelem yok zaten genel olarak biraz daha kullanıp belirtirseniz çok mükemmel olur bende bu zaman da inidirmleri vs. kovalarım :D
o zaman cloud 3'ün ben kablolusunu demiştim sizde kablosuzunu almışsınız gelince sizden ricam tekrar dönüş yapar mısınız? bu arada başka önerebileceğiniz kulaklık varmıdır araştırma yapayım biraz
kablolu kablosuz fark eder mi? kullanım kolaylığı dışında kablosuz alınca sonuçta kafama takıp gezmeyeceğim de birde bunu gördüm sizce nasıldır
https://www.trendyol.com/logitech/g-g432-dts-7-1-surround-ses-kablolu-siyah-oyuncu-kulakligi-981-000770-p-6530968?boutiqueId=61&merchantId=220053
evet görüntü olarak ben ikisini de biraz beğenmedim açık konuşmak gerek acaba piyasa da farklı ne vardır veya forumda kim ne kullanır ne kadar tavsiye eder bunu merak ettim