Bukalemun58 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım EKRAN KARTINA DENK EKRAN KARTLARI

DUAL GeForce RTX 4070 Super EVO 12GB GDDR6X. Bu ekran kartına denk olabilecek kartlar neler
  2. B

Ekran kartından gelen ses

İşlemci 7500f Anakart b650m plus asus Ekran kartı 4070 süper asus 1.SORUN bilgisayar ilk açılma anında anakart üzerinden VGA Işığı Açık kalıyor ve monitör üzerinden display port bağlantısı yok tarzında uyarı geliyor kasayı yeniden başlattığımda normal bir şekilde anakart üzerindeki ışıklar...
  3. B

KASANIN ÜZERİNDEKİ BEYAZ IŞIK

Bu ışık nasıl kapatılır yardım
  4. B

Yeni sistemde Wi-Fi problemi

Yeni bilgisayar topladım wifili anakartlarlı ancak ayarlarda Wi-Fi kısmı gözükmüyor karta anteni taktım nasıl çözebilirin
  5. B

Yardım Monitör önerisi yardım

Hocam diğer paylaşımlarıma da bakar mısınız
  6. B

Yardım ASUS MONİTÖR YARDIM ACİL

Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27 bu monitörü aldım ancak elimde bir sistem yok sadece hdmı girişi bulunan eski bir laptop var bu laptopta monitör testini nasıl yapabilirim Ve hangi testleri yapmam gerekiyor sırasıyla belirtebilir misiniz
  7. B

Yardım Anakart olarak hangisini tercih etmeliyim

B650m plus wifi nasıl hocam birde diğer attığım forum paylaşımlarına bakarsanız sevinirim
  8. B

Yardım ASUS B650M PLUS ANAKART

B650m Plus Wi-Fi anakartında Wi-Fi ve Bluetooth problemleri oluyormuş galiba 2 kısımda yardım isteyeceğim böyle bir durumla karşılaşırsam ne yapmalıyım ve anteni nasıl kuracağım
  9. B

bilgisayar Sistemi Beslemesi YARDIM

Merhabalar Ana Topraklı Prizden 3 adet uzatma grup prizi birbirinden aktarma yaprak sistemi besleyecegim Hepsinin ebatları 3x1.5 olacak 1.boyu 1.5-2 metre (Multi laplı) 2.boyu 4-5 metre 3.boyu 1-1.5 metre arasında (bu akım korumalı grup priz olacak) Birbirinden aktarma yaparak en son 3’den...
  10. B

Yardım İŞLEMCİ SIVI SOĞUTMA ACİL YARDIM

7800x3d işlemci için hangi sıvı soğutmayı tercih etmeliyim en iyi sıralamasına göre 2 tane öneri verseydiniz bu listeden hangisini verirdiniz Corsair iCUE H150i Elite Capellix XT 360mm Siyah Sıvı İşlemci Soğutucusu Asus ROG Strix LC II 240 V2 Sıvı İşlemci Soğutucu Asus ROG Strix LC II 240...
  11. B

Yardım İşlemci sıvı soğutma önerisi yardım

Sığar hocam da a21 asusun iyi midir buradaki 360lar
  12. B

Yardım İşlemci sıvı soğutma önerisi yardım

7800x3d için hangisini önerirsiniz Corsair iCUE H150i Elite Capellix XT 360mm Siyah Sıvı İşlemci Soğutucusu Asus ROG Strix LC II 240 V2 Sıvı İşlemci Soğutucu Asus ROG Strix LC II 240 Sıvı İşlemci Soğutucu Asus ROG Strix LC II 240 ARGB V3 Sıvı İşlemci Soğutucu Asus ROG RYUJIN II 240 Sıvı...
  13. B

Yardım İŞLEMCİ KARŞILAŞTIRMASI

Hocam peki soğutucu olarak hangisini tercih etmeliyim Corsair iCUE H150i Elite Capellix XT 360mm Siyah Sıvı İşlemci Soğutucusu Asus ROG Strix LC II 240 V2 Sıvı İşlemci Soğutucu Asus ROG Strix LC II 240 Sıvı İşlemci Soğutucu Asus ROG Strix LC II 240 ARGB V3 Sıvı İşlemci Soğutucu Asus ROG...
  14. B

Oyun ve 3D tabanlı çizim programları için aslında asıl işlevi bu olacak 1726768453 Bunların hepsine 360mm sıvı soğutucu gerek değil mi
  15. B

AMD RYZEN 7500F AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 96MB Cache 8 Çekirdek AM5 İşlemci - TRAY AMD Ryzen 5 9600X 3.90 GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 İşlemci AMD Ryzen 7 9700X 3.80 GHz 32MB Önbellek 8 Çekirdek AM5 İşlemci Bu işlemcilerden en iyi sıralaması yapsaydınız sıralama nasıl olurdu ona göre...
Geri