Bukr3j isimli üyenin son içerikleri

1. Bukr3j

Slayer X7t-5060 Fan Çıkışı Açık ama Hava Çıkışı Yok.

Laptop'u yaklaşık 11 aydır kullanıyorum, ince ve kompakt bir tasarımı olduğu için 4-5 ayda bir içini açıp fanları temizliyorum. En son temizlediğimden yaklaşık 3 hafta geçti ve işlemci tarafındaki fan ykteyken kendi kendine duruyor, "Turbo Fan" modunda fanın sesi GPU fanıyla aynı gelsede...
  2. Bukr3j

~70.000 Sistem Alacağım Yardım Edebilirseniz Sevinirim.

Hocam o zaman 7800X3D işini boş verelim 7500F ile vs. bakalım. Sonradan nasip olursa yükseltebilirim zaten. Şu an ki işlemcim olan 5800X3D ile neredeyse aynı performansları veriyorlar, DDR5'e geçmek istiyorum ben sadece. Ram 32GB min 9070 ve 5070'li sistemler önerebilir misiniz? Bunun gibi...
  3. Bukr3j

~70.000 Sistem Alacağım Yardım Edebilirseniz Sevinirim.

DDR5 16GB'a razıyım hocam, sonradan aynı veya daha uygun fiyatlı 2x16 kit alıp takarım. Ekran kartı mümkünse 3 fan olmasını tercih ederim. 3 fanlı ekran kartı fantezim var. 7800X3D'li bir sistem olursa harika olur...
  4. Bukr3j

Masaüstu/Laptop İçin Şarjlı Yada Cırcırlı Tornavida Önerebilir Misiniz?

İstediğim bir şeyi yapmış olucam, bunun yanında söküp takma işinde daha az uğraşıp daha hızlı yapıcam...
  5. Bukr3j

~80.000₺ Toplama Sistem

Önerebileceğiniz bir sistem var mıdır hocam, malum gaming gecesi kampanyasında olacaj sistemin en iyi f/p olacağı kesin değil.
  6. Bukr3j

Bir tanesini öyle kaybettim... 1783546557 Çok sıkmadım ve düşmüş, diğerlerini hayvan gibi sıkmadım ama ondan bir iki santim daha fazla sıktım. 1783546614 Genede öyle vidalarla uğraşmak istemiyorum seneye bir teknik serviste staja gireceğim, hazırda olması kötü olmaz bence. 1783546763 Bir de...
  7. Bukr3j

Laptop olarak Game Garaj Slayee X7T kullanıyorum ve çok çabuk toz topluyor, yaklaşık 3 ayda bir temizlemem gerekiyor. Bu kadar sık temizlemem gerektiği içinde ister istemez vidalar hasar görüyor. Bundan dolayı sarjlı bir tornavida seti arıyorum. Evimde kedi var, en çok bundan dolayı tıkanıyor...
  8. Bukr3j

Ddr5 E Geçtim ama Performans Artmadı

BIOS güncel mi?
  9. Bukr3j

~80.000₺ Toplama Sistem

OEM paketler yada oradan buradan bulduğunuz parçalarla yaklaşık 80 bin ₺ bir sistem toplayacağım, DDR5 32GB ve en az 12GB ekran kartı istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  10. Bukr3j

Dış Cephe Döşemek İçin Pe-S/Ftp Cat 7/Cat 8

Valla hocam aktif olarak arıyorum şu anda lakin hiçbir yerde bulamadım. Bu arada dışarısı için PE-S/FTP kablo almam gerekiyormuş. 1783072468 Bu kadar bilgisiz iseniz neden yorum yapıyorsunuz...
  11. Bukr3j

CCA olmaz, alüminyum %60 daha dirençli ve kırılgan Bare Cooper lazım, saf bakır çok çok daha iyi.
  12. Bukr3j

Şu anda binamızda VDSL2 hat var, malesef ki internet kablolarımız binamızın dışında yer alıyor ve dıs monteleme'den dolayı kestiler, yeni takacaklarmış. Takacakları kabloya güvenmiyorum ve kendi standartlarımdaki kabloyu taktıracağım. PE-S/FTP Cat 7 yada Cat 8 kablo arıyorım. Cat 7 yada Cat 8...
  13. Bukr3j

60K bütçe laptop önerebilir misiniz?

Çoğunlukla LOL oynuyorum ama arada bir hikayesi oyunlarda oynarım. 2K falan olmasına gerek yok. En fazla 60K'ya bulabileceğiniz en F/P laptop nedir?
  14. Bukr3j

30K bütçe hazır/toplama sistem önerebilir misiniz?

9060 XT'yi bekleyemez R5 3600...
  15. Bukr3j

30K bütçe hazır/toplama sistem önerebilir misiniz?

Disk var elimde, depolama.
Geri