En az 12 saat full yükte çalışacak bir masaüstü işlemci için önerebileceğiniz en iyi F/P işlemci hangisi? Mümkün olduğunca uygun fiyat bir seçenek arıyorum. Sıvı soğutma şahsen tercih etmiyorum lakin uygun fiyatlıysa neden olmasın?
Memleketimde yardımcı olduğum bir internet kafe yeni sunucu sistemi topluyor, benden yardım rica ettiler ve bende bilişimcisine ulaştım lakin seçtiği ram çok pahalı, Kingston Furry Beast 32GB öneriyor ve tekinin fiyatı en ucuz 20K. Daha uygun fiyatlı DDR5 ramler gördüm lakin güvenilirliklerinden...
Memleketimde yardım ettiğim internet kafenin sahibi yeni sunucu kuruyor, windows için çalıştığı bilişimci Samsung Evo Sata SSD önerdi. Piyasada 5000₺'den aşşağıda yok ve daha uygun fiyatlı bir alternatif arıyorum.
Abim arkadaşından çok uygun fiyata bir sistem aldı, hediye olarak üç beş bir şeylerde gönderdi, bunların arasında North Bayou F80 monitör standı da vardı lakin kargo sırasında paket hasar görmüş ve bazı vidalar, parçalar kaybolmuş. (Vidaları falan tek bir koliye koymuş.) Bunların arasında bu...
Yarın Türk Dili final sınavım var, hoca Franz Kafka'nın Dönüşüm kitabından sınavda soracağını söylemişti lakin ben bunu tamamen unuttum. Özetlerine vs. bakıyorum lakin Vize sınavında Yaşar Kemal'in Teneke kitabından soru sordu. Sorduğu sorular biraz zorlama gibiydi, örneğin kitabın sonunda ana...
Farklı sağlayıcılardan adresine en yakın fiber'in nerede olduğunu öğren, binadan veya siteden imza toplayıp başvuru yap.
1767010749
Genellikle diğer operatörler daha uygun oluyorlar, şu an 100Mbps hizmete 600₺ veriyorsan diğer sağlayıcılar 400₺ falan ister. Her türlü senin için çok daha...
Metal Fusion Big Bang Pegasus arıyorum, çocukken hep orijinal bir beyblade almak istemiştim. O zamanlar ailemin maddi durumu iyi değildi, şimdi de iyi değil ama kredi kartım var :). Orijinal Big Ban Pegasus linki paylaşabilir misiniz???
Bu forumda neden linux ile alakalı neredeyse hiçbir şey bilen yok? Burası teknoloi ve donanım forumu değil mi? Şu anda Linux her açıdan Windows'u geçecek durumda ama hala kimse linux'un ne olduğunu bilmiyorum. Bu biraz üzücü.