Bukr3j isimli üyenin son içerikleri

1. Bukr3j

F/P İşlemci Soğutucusu

Hepsiburada da 120mm yazıyordu, o yüzden sorayım dedim.
  2. Bukr3j

F/P İşlemci Soğutucusu

https://www.hepsiburada.com/msi-mag-forge-120a-airflow-temperli-cam-6-x120mm-auto-rgb-fan-atx-gaming-bilgisayar-kasasi-p-HBCV00005TZ5TU?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqte...
  3. Bukr3j

F/P İşlemci Soğutucusu

En az 12 saat full yükte çalışacak bir masaüstü işlemci için önerebileceğiniz en iyi F/P işlemci hangisi? Mümkün olduğunca uygun fiyat bir seçenek arıyorum. Sıvı soğutma şahsen tercih etmiyorum lakin uygun fiyatlıysa neden olmasın?
  4. Bukr3j

2x32 DDR5 ram önerebilir misiniz?

Memleketimde yardımcı olduğum bir internet kafe yeni sunucu sistemi topluyor, benden yardım rica ettiler ve bende bilişimcisine ulaştım lakin seçtiği ram çok pahalı, Kingston Furry Beast 32GB öneriyor ve tekinin fiyatı en ucuz 20K. Daha uygun fiyatlı DDR5 ramler gördüm lakin güvenilirliklerinden...
  5. Bukr3j

Samsung Evo kadar iyi Sata/NVMe SSD

Memleketimde yardım ettiğim internet kafenin sahibi yeni sunucu kuruyor, windows için çalıştığı bilişimci Samsung Evo Sata SSD önerdi. Piyasada 5000₺'den aşşağıda yok ve daha uygun fiyatlı bir alternatif arıyorum.
  6. Bukr3j

North Bayou F80 Oval Somun Plakası nereden bulabilirim?

Nalburdan bir bakayım, duruma göre iletişime geçerim hocam dm ile.
  7. Bukr3j

Görseli eklemeyi unutmuşum...
  8. Bukr3j

Abim arkadaşından çok uygun fiyata bir sistem aldı, hediye olarak üç beş bir şeylerde gönderdi, bunların arasında North Bayou F80 monitör standı da vardı lakin kargo sırasında paket hasar görmüş ve bazı vidalar, parçalar kaybolmuş. (Vidaları falan tek bir koliye koymuş.) Bunların arasında bu...
  9. Bukr3j

Franz Kafka - Dönüşüm Kitabının içerisindeki ilginç bilgiler?

O kadar hızlı bir okuyucu değilim, keşke o kadar hızlı okuyabilseydim. Aynı zamanda çalışmam gereken bölüm sınavı da var.
  10. Bukr3j

Mesela Gregor'un kız kardeşi, Grete'nin misafirler için kemanıyla çaldığı şarkıyı sorabileceğini düşünüyorum. Bunun gibi bilgilere ihtiyacım var.
  11. Bukr3j

Yarın Türk Dili final sınavım var, hoca Franz Kafka'nın Dönüşüm kitabından sınavda soracağını söylemişti lakin ben bunu tamamen unuttum. Özetlerine vs. bakıyorum lakin Vize sınavında Yaşar Kemal'in Teneke kitabından soru sordu. Sorduğu sorular biraz zorlama gibiydi, örneğin kitabın sonunda ana...
  12. Bukr3j

Türk Telekom'a nasıl laf anlatacağım?

Farklı sağlayıcılardan adresine en yakın fiber'in nerede olduğunu öğren, binadan veya siteden imza toplayıp başvuru yap. 1767010749 Genellikle diğer operatörler daha uygun oluyorlar, şu an 100Mbps hizmete 600₺ veriyorsan diğer sağlayıcılar 400₺ falan ister. Her türlü senin için çok daha...
  13. Bukr3j

Orijinal beyblade nereden alabilirim?

Metal Fusion Big Bang Pegasus arıyorum, çocukken hep orijinal bir beyblade almak istemiştim. O zamanlar ailemin maddi durumu iyi değildi, şimdi de iyi değil ama kredi kartım var :). Orijinal Big Ban Pegasus linki paylaşabilir misiniz???
  14. Bukr3j

Game Garaj Slayer X7T ile dual boot nasıl yapabilirim?

Bu forumda neden linux ile alakalı neredeyse hiçbir şey bilen yok? Burası teknoloi ve donanım forumu değil mi? Şu anda Linux her açıdan Windows'u geçecek durumda ama hala kimse linux'un ne olduğunu bilmiyorum. Bu biraz üzücü.
Geri