BulancakWeb isimli üyenin son içerikleri

1. BulancakWeb

Yeni Projemiz Sizce Nasıl

Teşekkür ederim
  2. BulancakWeb

😀😀😀
  3. BulancakWeb

Şuan sadece 2 adet slider resmi mevcut o yüzden öyle görünüyor.
  4. BulancakWeb

Merhaba dikkate alacağım yorumun için teşekkürler
  5. BulancakWeb

Merhaba yorumunuz için teşekkür ederim yorumunuzu dikkate alarak gerekli düzenlemeleri yapacağım.
  6. BulancakWeb

Merhaba arkadaşlar yıllarca web tasarım sektöründe yer aldık. Güncel projemizde PHP script, wordpress tema,SEO çözümleri, grafik tasarım gibi tüm ihtiyaçlar için satış platformu oluşturdum sizce eksiklerimiz neler eklenmesi gerekilen detay var ise iletebilirsiniz. www.wptemasatis.com
  7. BulancakWeb

Bu site güvenilir mi

Hepsi lisans benim alışveriş yaptığım yer şuana kadar bir sorun yaşamadım ama en son sizin vereceğiniz karar
  8. BulancakWeb

Ambalajı açılmış RAM iade edilir mi?

Genelde SSD'Lerde bu ibareyi görmüştüm Ram için bir bilgim yok ancak site içerisinde satış politikalarını okuyarak daha detaylı bilgiye sahip olabilirsin. eğer sözleşmelerde böyle bir ibare yok ise itiraz hakkın doğabilir.
  9. BulancakWeb

Çözüldü✓ Bilgisayar Masasına Elim Çarptı Kasa Açılmıyor

Sorun Discord Tarafından Çözüme kavuşmuştur. Çözüm Detayı : Bilgisayar Kapalı Halde Monitör'den ekran kartı bağlantılarını keserek Bilgisayar başlatıldı ve bir kaç dakika sonra hdmi kablosunu takılarak görüntü aktarıldı .
  10. BulancakWeb

Çözüldü✓ Bilgisayar Masasına Elim Çarptı Kasa Açılmıyor

Discord varsa kullanıcı adını verirmisin. Direk anlatım yapayım.
  11. BulancakWeb

Öneri Şimdi Alıcam Almalımıyım?

Merhaba benim tercihim vereceğim linkteki monitör muhtemelen bende alacağım indirim bekliyorum. https://www.hepsiburada.com/viewsonic-24-xg2405-2-fullhd-1ms-144hz-hdmidpdvi-gsyncfreesync-gamng-montr-p-HBCV000004WKEI?magaza=ZDS&url_src=and-product-detail
  12. BulancakWeb

Websitesi nasıl kurulur?

Güncel ise detaylı bilgi verebilirim
  13. BulancakWeb

Yardım Sistemimin Fanları Dönüyor Ama Açılmıyor

Merhaba; Önereceğim başlıca işlemler var deneme yapıp tekrar dönüş yaparmısın. 1.Çözüm : çift ram kullanıyorsan tek tek deneme yap. 2.Çözüm : Ekran kartı görüntü kablosunu çıkar bilgisayarı başlat 1 dakika kadar bekle bilgisayar çalışır halde ekran kartı kablosunu tak. (Bu kesin çözüm olabilir)
  14. BulancakWeb

ISO Dosyası Ayrıştırma Hatası

Merhaba, Daha önce bu hata ile windows bot ederken karşılaşmıştım çözümü flash bellek değiştirerek çözmüştüm. Rufus bot ayarlarının ss'ini yüklermisiniz yinede kontrol edelim.
Geri