Hocam garantiye gönderdim iki Ram'i birden bana seri numaraları farklı diye garanti kapsamına girmiyor diyorlar. Kuru içeriğinden aldığım ramleri gönderdim...
Knk vakit de yok ki işten çıkıyorum antrenmana eve gel yemek yap cart curt 2-3 saat vaktim kalıyor onu da kendime ayırıyorum gün bitti. Hafta sonları...
Şart zannediyordum ta ki hayatımda girdiğim çok kötü bir dönemde üstüne bir de kız arkadaşımdan ayrılina dek. Şuan hiç umrumda değil açıkçası olsa da olur...
Ramlerin ikisini de istediler ikisini de garantiye gönderdim şuan diğer ikisini kullanıyorum bir sorun yok. Çok teşekkürler hocam valla kafayı yemek...
O zamandan bu zamana hâlâ kullanmadım, hâlâ öğreniyorum. Kafamda belirledim maddiyati toplamaya çalışıyorum. Küre adam akıllı giremedim bile, askerlik çıktı...
Ailem ayrılalı 8 yıl oldu,o zaman 12 yaşındaydım. Ne olursa olsun annen kötü biri değilse anneni seçmelisin bana göre. Baba bir şekil yapar bir çare bulur...
Total limite göre hocam örneğin 100k limit var 10 taksit satın aldınız. Limit karttan çekiliyor yani kredi kartı ile daha ödeme yapamıyorsunuz ama ay sonu...