Bulkyapanobez isimli üyenin son içerikleri

1. Bulkyapanobez

125cc naked yada scooter motor önerisi

Ns 125 ABS de olabilir bakabilirsin
  2. Bulkyapanobez

Son 1 Aydır Veya Şuan Güzel Sigara Var mı?

Marlboro Red içiyorum gayet güzel ama tekel bayiiden değil benzin istasyonundan alınca iyi. Aradaki farkı gerçekten denedim bakkal tekel vs yerleden almakla benzin istasyonundan almanın arasında gerçekten tat farkı var. Çevremdeki insanlarla da denedim onay aldım, illa ki deneyen vardır onlar da...
  3. Bulkyapanobez

125cc naked yada scooter motor önerisi

Naked veya scooter istemişsin, vitesli mı öğrenmek istiyorsun vitessiz mı önce ona karar ver bence. Tvs raider olabilir, drift l pazarı çok iyi, parça bulunabilirliği iyi, usta bulunabilirliği iyi, internette sorun çözümü videoları vs iyi. Fiyat belirtirsen daha da yardımcı olabilirim, scooter...
  4. Bulkyapanobez

Motor kullanan varmı sizcede tehlikeli değilmi

Kuryeyim günde 12-15 saat arası çalışıyorum,ort km 170 küsur oluyor. Her gün 170 küsur km motor kullanmak beraberinde çok risk getiriyor açıkçası.kullandığım yollarda 170km araba kullanmak da riskli, oraya buraya vurma ihtimalin var. Çok fazla kaza atlatıyorum kimisi benim kimisi diğer...
  5. Bulkyapanobez

Üst vücut hamlanlanması nasıl geçer

Yavaş yavaş hareket etmen lazım brom, kas tekrar ısındığında o Ağrı hafifler
  6. Bulkyapanobez

Üst vücut hamlanlanması nasıl geçer

Kas gevşetici sürmeni tavsiye etmem. Antrenman temponu düşür, ağrıyan bölgeleri ara sıra vücut ağırlığın ile ısıt. Başlangıçta çok off vermeden git (3 ant 1 off) şeklinde. Sonradan rutinin neyse ona dknersin zaten
  7. Bulkyapanobez

60k kasa önerisi toplama/hazır

60K kasa bütçem var toplama da olur hazır sistem de olur. Bu bütçeye alabileceğim en iyi sistem nedir ? https://www.gaming.gen.tr/urun/649007/pc-hocasi-gg14-amd-ryzen-5-9600-tray-asus-prime-radeon-rx-9070-xt-oc-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
  8. Bulkyapanobez

RKS k-light 250 alınır mı

Neyden bahsediyorsunuz hocam
  9. Bulkyapanobez

Tuttu Tutmadı Oynuyoruz

Tuttu Alttaki askerliğini yapmadı
  10. Bulkyapanobez

RKS k-light 250 alınır mı

Rks vrs 125 aldım kuryelik yapmak için, motor serüveninin içine girince de 250cc Cruiser/chopper almak mantıksız gelmeye başladı ( şahsi fikrim ). Açıkçası şuan Cruiser motorlardan çok naked/enduro/adventure motorlara sardım. Tabii ki bu bütçe meselesi, param olsa kesinlikle Harley tercih...
  11. Bulkyapanobez

Çözüldü✓ Türknet Paket Kaybı Neden Olur ?

Modem değişimi sonrası hiç bir şey fark etmedi, ont cihazımı değişimi sonrası paket kaybı sorunun tam anlamıyla çözüldü
  12. Bulkyapanobez

Counter Strike 2 Lag sorunu

Bu aralar aynı sorunu her oyunda yaşıyorum da kafayı yemek üzereyim belki işime yarar bir şey bulabilirim. CMD'İ yönetici olarak çalıştırıp Tracert 146.66.155.1 ve ayriyeten ping 146.66.155.1 yazıp paylaşma şansınız var mı ?
  13. Bulkyapanobez

Counter Strike 2 Lag sorunu

Hocam sadece CS de mi oluyor?
  14. Bulkyapanobez

Antrenmanlarımda küçük kas gruplarına gücüm kalmıyor!

Programlar benzer hocam, yemeğe biraz daha önem verirseniz aşağı yukarı toplarsınız. Şahsen PPL yapacaksam küçük bölgeleri 1-2 hareketten fazla yapmıyorum size de öyle tavsiye ederim.
  15. Bulkyapanobez

Bilgisayarım ne kadar eder

Acelem yok hocam monitör dahil 50 benim için uygundur, açıkçası fiyatı da çok absürt koyduğumu düşünmüyorum.
Geri