Öder geçerim eğer adamın hayatını etkiliyorsa öderi, Hiç de üzülmem kendi eşekliğimi kabul ederim. Ki İnan bana orda nasıl davrandıklarını görsen müstehak dersin
Karşı tarafı düşünürken beni niye unutuyorsun hocam? Cebimden 50k para çıktı. Ev geçindiriyorum mecbur kira atlattım 2 kira üst üste bindi. Motorum olmadığı için işe de düzgün gidemedim. Orda gördüğüm muameleyi saymıyorum bile, inan şu sürecin beni ne kadar yiprattigini bilsen az bile istemissin...
İşte saçma olan kısım orda başlıyor, pompadaki çip bozuk olsa utts ile vermezdi okuyucuda sorun yok. Okuyucu olmasına rağmen nasıl dizel veriyorlar onu anlamıyorum. Pompayı cipten uzaklaştırınca benzini bile vermiyor normalde
Konuyu güncelleyeyim, arabulucu teklifinde her şey dahil 80k teklif ettik bunlafa
Motor kiralam bedeli 10k
Değer kaybı 10k
Motor Tamir ücreti 40k
Manevi tazminat 10k
Buna artı olarak 10% avukat parası 8k
Karşı taraf teklifi kabul etmedi cüzi bir miktar (20k) teklif ettiler :).
Süreci dava yolu...
Kapattım daha da açılmadı. Psu kısa devre yapıp denedim sorun yok çalışıyor. Ekran kartı söktüm deniyorum yok. Tam slotlarini değiştirdim tek tek denedim yok ne yapayım ?
Kimse bir yazmamisken derken? İkidir bana saçma sapan yorum yapıyorsun kardeşim, rica ediyorum gereksiz iletişime geçme. Vicdan azabı vs çektiğim yok, ne demek istediğimi konu sahibi zaten anlamıştır.
Birbirimizi kandırmayalım hocam, kimse yaşı sormuyor, Anabolik olsun diğerleri olsun farketmeksizin satılıyor. Sigara muhabbeti gibi, yerden 18 yaş altına satış yok. Steroid Grubu yaşı 13-14 e kadar düştü bu senin veya benim değil sosyal medyada adını vermek istemediğim 3-5 şahıs yüzünden oldu...
Şu anlık bir gelişme yok, en son dün çekici çağırıp eve getirdim o zaman ne kadar ciddi olduğumu anladılar çünkü benzinlikte biraz tartıştık.Aytemiz genel müdürlüğe mağduriyet ile ilgili keyfi bir mail atacağım. Ondan sonra avukatla beraber alabileceğim her şeyin davasını açacağım. Ki öğrendiğim...
İşim gücüm yok buraya bu şekilde fake konu açacam kral, bir sorunum var yardım lazım diyorum. Adam fake diyor :) Neyse çok önemli değil süreçle ilgili detayları bu konuda yazacam, en azından böyle konu yaşandığında faks demek yerine sanırım sonucu atarlar.
Uzlaşmak istediler kendi ustalarını getirdiler, adam bir anda motoru tamir etmek istedi kabul etmedim. Bana dedikleri "depoyu boşaltalım benzin dolduralım devam et, bir şey olursa bizi bulursun" doğal olarak kabul etmedim. Baktım anlaşamıyoruz polise gittim süreci öğrendim, çekici çağırdım...