Bulkyapanobez isimli üyenin son içerikleri

1. Bulkyapanobez

2. El fotoğraf makinesi önerisi

Hocam eğer vaktiniz varsa biraz bakma şansınız var mı eli yüzü düzgün bir tane ? Ben bakıyorum da çok anlamadığım için şuan hepsi Okey gibi geliyor. Çoğunda lens var fakat lens kodlarının ne işe yaradığını hiç bilmiyorum.
  2. Bulkyapanobez

https://shbd.io/s/UN2aXGMe ?
  3. Bulkyapanobez

Kötü zamanda edinilen bir hobi o zaman, her güzel şeyin hep en sonuna denk gelmekte üstüme yok. Lensi tam olarak sorayım aynı şekilde fiyatını da, size o şekil iletirim hocam.
  4. Bulkyapanobez

Hocam dediklerinize baktım, ikisi de a6000 den daha pahalı
  5. Bulkyapanobez

Hocam açıkçası gopro alma taraftarı değilim, bu biraz hobi biraz da heves. Galiba fotoğraf makinesinden tuşa basmak istiyorum fakat dediğiniz lens ile birlikte ikili pahalı oluyor. Daha alternatif ne olabilir? 1770310601 https://shbd.io/s/HDo6wwg2 Bu lens nasıldır lensle beraber fiyat alsam ?
  6. Bulkyapanobez

6000 serisi ortalama 13-15k arası, üzerine lens alacak parayı eklerim diye düşünüyorum Düzenleme: dediğiniz lens pahalıymış hocam, ya da ben yanlış buldum sarı siteden bulursanız link atma şansınız var mı? Ya da daha düşük bütçeli bir lens?
  7. Bulkyapanobez

İyi bir lensten kastınız nedir hocam ? Ne önerirsiniz. Veya bu bütçe ile (ikinci el maks 20000) başka ne alabilirim?
  8. Bulkyapanobez

İyi günler beyler, kuryeyim ve dışarıda beğendiğim arabaları çekme gibi bir hobim var. Telefonumun kamerası güzel çekiyor fakat çok da tatmin etmiyor, bu yüzden fotoğraf makinesi arayisina girdim. Şuan ki kafamda olan model Sony Alpha 6000. Fakat öneri arıyorum. @HuseyinBy01 @toltec6
  9. Bulkyapanobez

125cc naked yada scooter motor önerisi

Ns 125 ABS de olabilir bakabilirsin
  10. Bulkyapanobez

Son 1 Aydır Veya Şuan Güzel Sigara Var mı?

Marlboro Red içiyorum gayet güzel ama tekel bayiiden değil benzin istasyonundan alınca iyi. Aradaki farkı gerçekten denedim bakkal tekel vs yerleden almakla benzin istasyonundan almanın arasında gerçekten tat farkı var. Çevremdeki insanlarla da denedim onay aldım, illa ki deneyen vardır onlar da...
  11. Bulkyapanobez

125cc naked yada scooter motor önerisi

Naked veya scooter istemişsin, vitesli mı öğrenmek istiyorsun vitessiz mı önce ona karar ver bence. Tvs raider olabilir, drift l pazarı çok iyi, parça bulunabilirliği iyi, usta bulunabilirliği iyi, internette sorun çözümü videoları vs iyi. Fiyat belirtirsen daha da yardımcı olabilirim, scooter...
  12. Bulkyapanobez

Motor kullanan varmı sizcede tehlikeli değilmi

Kuryeyim günde 12-15 saat arası çalışıyorum,ort km 170 küsur oluyor. Her gün 170 küsur km motor kullanmak beraberinde çok risk getiriyor açıkçası.kullandığım yollarda 170km araba kullanmak da riskli, oraya buraya vurma ihtimalin var. Çok fazla kaza atlatıyorum kimisi benim kimisi diğer...
  13. Bulkyapanobez

Üst vücut hamlanlanması nasıl geçer

Yavaş yavaş hareket etmen lazım brom, kas tekrar ısındığında o Ağrı hafifler
  14. Bulkyapanobez

Üst vücut hamlanlanması nasıl geçer

Kas gevşetici sürmeni tavsiye etmem. Antrenman temponu düşür, ağrıyan bölgeleri ara sıra vücut ağırlığın ile ısıt. Başlangıçta çok off vermeden git (3 ant 1 off) şeklinde. Sonradan rutinin neyse ona dknersin zaten
  15. Bulkyapanobez

60k kasa önerisi toplama/hazır

60K kasa bütçem var toplama da olur hazır sistem de olur. Bu bütçeye alabileceğim en iyi sistem nedir ? https://www.gaming.gen.tr/urun/649007/pc-hocasi-gg14-amd-ryzen-5-9600-tray-asus-prime-radeon-rx-9070-xt-oc-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
Geri