bulutic isimli üyenin son içerikleri

1. bulutic

Kick yayınları için ekip arkadaşı arıyorum

evet arayış daha devam ediyor
  2. bulutic

Mizah Sayfası İçin İsim Önerisi

O var
  3. bulutic

Mizah Sayfası İçin İsim Önerisi

Selam arkadaşlar! Daha önce Kadeh.Media adıyla içerik üretiyorduk, ama artık yeni bir isim arıyoruz. Forumda fikirlerinizi almak istedik. Akılda kalıcı, kısa ve konseptimize uygun isim önerilerinizi bekliyoruz 😎
  4. bulutic

Yayın Ekibime Katılacak Oyuncular Aranıyor – Gelin Takılalım!

valorantıda öyle çok oynuyan insan değilim arada sırada 1 maç atıp çıkıyorum
  5. bulutic

Yayın Ekibime Katılacak Oyuncular Aranıyor – Gelin Takılalım!

Merhaba arkadaşlar, Yayınlara yeni başladım ve eğlenceli bir ekip kurmak istiyorum. 🎮 Oynamayı sevdiğim oyunlar: CS2, Valorant, Minecraft ve Assetto Corsa. Eğer siz de birlikte oynayıp keyifli vakit geçirmek isterseniz, ekibime katılabilirsiniz. Discord üzerinden iletişime geçebiliriz, gelin...
  6. bulutic

Kız arkadaşım için valorant isim öneri

:D
  7. bulutic

teşekkür ederim
  8. bulutic

kız arkadaşım valoya başlıcak isim söylermisiniz aklıma gelmedi onun aklınıda gelmedi ismi Alina
  9. bulutic

Staj defteri nasıl doldurulur

ziyarete gelmicekmiş ona sordumki yaz kafana göre dedi
  10. bulutic

Staj defteri nasıl doldurulur

staj basladigindan beri doldurmuyorum bilmiyorum nasil doldurduguma 8 hafta yapıyorum 5 hafta kaldi fotoraflari cektim ancak staj defteri 30 sayfa nasil doldurabilirim elektrik elektronik meslek liseli gittigim yerde showroomda çalışıyorum imalata almadılar yardim edersiniz sevinirim
  11. bulutic

📢 Yeni Ekip Kuruldu – Aktif ve Eğlenceli Oyuncular Aranıyor

ilk başta cs 2 fln oynamaya denicez daha çok ekipçe oyunlar yayınlarda videolar filan izlicez 1752686255 tabii ki bekleriz sadece cs 2 oynamıcaz yayınlarda videolar izlicez arada bi espri yapıcaz yeri gelcek ekip oyunları
  12. bulutic

guncel oynanan ekip oyunlarini oynucaz suan aklimiza gelmiyor ne oynucagimiz 1752640876 yas kisitlamasi yok
  13. bulutic

Merhaba, Kendi kurduğum ekibe katılacak aktif ve uyumlu oyuncular arıyoruz. CS2 ve diğer ekip temelli oyunlarda birlikte oynayacağız. Ayrıca Kick üzerinden yayınlar da açacağız. Yayınlarda ekipçe oynayıp eğlenceli ve kaliteli içerikler üretmeyi hedefliyoruz. 🎯 Aradıklarımız: • Takım oyununa...
  14. bulutic

Kick yayınları için ekip arkadaşı arıyorum

tamam dc : cloud.06
Geri