Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Aklımda bir karar oluştuğu için konuyu çözüldü olarak işaretledim. "Bunun yerine şunu al, Şu daha iyi bir...
Öneriniz için teşekkürler, gayet mantıklı. Fakat benim için önemli olan görüntü kalitesi değil, sistem gücü. O yüzden AM5 bir sistem kullanmaya ihtiyacım...
Konu içeriğim eksik olmuş, özür dilerim. Halihazırda bir AM4 sistemim var. İkinci elde uygun fiyatlı güzel bir ekran kartı bulunca (RX 6700XT) kaçırmak...
Eğer telefon olarak kullanılacaksa custom rom atılıp kullanılması mantıklı. Fakat zaten elden çıkmış, benim için önemsiz diyorsanız telefonun ekran, anakart...
Merhabalar. Birkaç gün öncesinde başlıktaki ekran kartı ile DDR5-AM5 sistem önerisi için bir konu açmıştım. Fakat DDR5 sisteme geçme fikrini birkaç aylığına...
Psikolojik olarak mı bilmiyorum ama rx 6700xt her zaman benim için ön planda olmuştur. Zamanında 2. elden bir tane almıştım, overclock, custom sistem derken...
Arkadaşlar merhaba, ikinci elde çok iyi bir rx 6700xt bulup aldım sistemim biraz eski ve ddr5 sisteme geçmek istiyorum amd işlemcili bir sistem toplamayı...