Bazen bazı sitelerde garip bir şekilde indirimli fiyatlar oluyor. Bakmak lazım. Şu dönemlerde fiyatlar de birbirine çok yakın. Şunu alacağıma bunu alırım da...
Displayport ile bağlayınca görünmüyor fakat hdmi ile bağlayınca görünüyor. Zaten tahmin edeceğiniz üzere Displayport'u tercih ediyorum. Displayport ile...
Konuyu açarken bunu denediğimi yazmayı unutmuşum. Sonuç değişmedi. İki monitör aynı anda bağlıyken birincil monitöre (144hz olan) hiçbir şekilde görüntü...
31 Aralık'ta baktığım bileşenlere 1 Ocak'ta anında zam geldi. Hazır sistemlerden bazılarını ayrı ayrı toplayınca daha pahalı oluyor. Eğer acil değil ise...
Merhabalar,
Bilgisayarımda çift monitör kullanıyorum. Birincil monitör, 144hz 1ms. Ana monitör olarak kullanıyorum. İkincil monitör ise eski, VGA bir...
Biraz da kullanacağınız uygulamalar ve oynayacağınız oyunlara bağlı. Eğer ekran kartına yönelik uygulamalar ve oyunlar tercih ediyorsanız Sapphire almaktan...
Kesinlikle yeter, fakat sınırda bırakmak pek tavsiye edilen bir durum değil. İlerde OC ya da ufak tefek sistem güncelleştirmeleri yapmak isteyebilirsin...
Önerileriniz için teşekkürler. R7 9700x'i de görmüştüm fakat 3d teknolojisi daha cazip geldi. Dediğim gibi, biraz daha sürem var araştırdıktan sonra fikrim...