Uzay sistemim için elektrikçilerden 20-30 liralık light switch aldım, buton kapağını söküp süper plasik kullanarak şekilli bir buton yapıp boyamıştım. buton...
Termal macunu kontrol etmenizi öneririm. Eğer bir sorun bulamazsanız bilgisayar kapandığında Windows Olay Görüntüleyicisi'nden kontrol edin. Güç kaynağı ile...
Yapmamız gereken %20 civarlarında şarja takıp %80-90 civarlarında şarjdan almak aslında. Aynı zamanda cihazı çok sıcak-soğuk ortamlarda bulundurmamak...
Bazen bazı sitelerde garip bir şekilde indirimli fiyatlar oluyor. Bakmak lazım. Şu dönemlerde fiyatlar de birbirine çok yakın. Şunu alacağıma bunu alırım da...
Displayport ile bağlayınca görünmüyor fakat hdmi ile bağlayınca görünüyor. Zaten tahmin edeceğiniz üzere Displayport'u tercih ediyorum. Displayport ile...
Konuyu açarken bunu denediğimi yazmayı unutmuşum. Sonuç değişmedi. İki monitör aynı anda bağlıyken birincil monitöre (144hz olan) hiçbir şekilde görüntü...
31 Aralık'ta baktığım bileşenlere 1 Ocak'ta anında zam geldi. Hazır sistemlerden bazılarını ayrı ayrı toplayınca daha pahalı oluyor. Eğer acil değil ise...
Merhabalar,
Bilgisayarımda çift monitör kullanıyorum. Birincil monitör, 144hz 1ms. Ana monitör olarak kullanıyorum. İkincil monitör ise eski, VGA bir...