Bünyamin Yiğit isimli üyenin son içerikleri

1. B

🔥İndirim Fırsat Tcl 55Q6C 38999 TL

Video da ne var ben anlamadım servis konusunda ben sorun yaşamadım 2 tane tcl var evde
  2. B

Nasıl anlamadım
  3. B

Valla Kasım'da tabi daha fazla düşme ihtimali de var ama belli olmaz arada fiyati yükseltip sonra geride düşürebilirler
  4. B

Normal fiyatı 45-46 k larda kuponla beraber fiyatı 38999 a düşüyor kaçırmayın https://ty.gl/i7xjdr22j91kg
  5. B

PlayStation 5 için televizyon önerisi

Tcl e göre iyiler mi ayrıca Samsung da d ve f serilerinden hangisi daha iyi oluyor
  6. B

Çok Philips taraftarı değilim hocam teşekkürler yinede
  7. B

PlayStation 5 için 55 inç tv bakıyorum tcl c755 serisinden almak istiyorum ama artık çok bulunmuyor ve eskidi yeni modeller den c6k yi epeyde karsilastirdim aynı gibiler ama emin olamadim birde LG qned TV Ler nasıl yada Samsung Neo qled Ler tavsiyelerinizi bekliyorum
  8. B

Hangi Marka Laptop Almalıyım? 40.000TL

Hocam bende bakıyorum bu aylarda bir cihaz ama bunun ekran kartı 45w ayrıca Hepsiburada da bu cihaz 32.400 1756115987 Pardon işlemci ve SSD farkı varmış
  9. B

Aldığım laptop nasıl?

Onu da düşündüm ama gelenler genelde MSI cyborg - Lenovo log -acer nitro 5-hp victus bunlarında genelde kimse onermemis uzak durun denmiş çoklukla nitro 16 yi begeniyor genelde herkes
  10. B

Aldığım laptop nasıl?

Hocam ben bunu sipariş verdim sizce nasıl https://ty.gl/sgr1f2ztvcyk0
  11. B

Laptop önerisi 33 k ya kadar

Bunu görmemiştim teşekkürler
  12. B

Laptop önerisi 33 k ya kadar

33 k bütçe ile oyun ve okul için laptop önerir misiniz
  13. B

Bedava 1 ay tod kodu

Bedava 1 aylık kod vermesi bitmiş galiba ama puanla alması devam ediyor
  14. B

Fc25 Ultimate sürüm Ps'de 2000 TL alınır mı?? (Hızlı cevap verirseniz sevinirim)

Yeni değil dün gece düştü yılbaşı indirimleri nedeniyle
Geri