bunyoox isimli üyenin son içerikleri

1. B

Başlangıç için MIDI Klavye önerisi

Merhabalar, oldschool rap ile uğraşıyorum ve kendi beatlerimi kendim yapmak istiyorum bunun için bir midi klavyeye ihtiyacım var. Bana hangi midi klavyeleri önerirsiniz? uygun fiyatlı ve üstünde drum olması gerekiyor, piyasa ve markalar hakkında pek bir bilgim yok, ne önerirsiniz?
  2. B

CS2 Skinlerini nasıl gerçek paraya çeviririm?

Yok şuan satılmıyo
  3. B

Tosla kart doğrulama sorunu

Merhabalar tosla kartımı aktif olarak kullanıyordum ve yine 4-5 gün önce oyun almak için 2000 tl yatırdım ama eve gelip almaya çalıştığımda kimlik doğrulaması gerekli dedi ve bende yapmaya çalıştım her şeyi yaptım ama sonunda hep hata verdi aynı sorunu bugün arkadaşımda yaşamış mail attık cevap...
  4. B

8 gün sonra satabiliyorum satıp bıçak skini alıp hangi siteden nakite çevireyim?
  5. B

Merhabalar haftalık droptan yeni gelen koleksiyondan bir awp düşürdüm ve şuanki fiyatı 170 dolar ben bu parayı en az komisyon ve en güvenilir şekilde nasıl satarım? BynoGamede ölü fiyattan aldıkları için kar yapmam zor hangi siteleri önerirsiniz...
  6. B

Temudan RGB Led alınır mı??

neon led baya pahalıya denk geliyor bunların üstünden 1-2 kat bant ile geçip biraz daha aza indirmekten başka çarem yok
  7. B

Temudan RGB Led alınır mı??

Merhabalar odama bulut tavan yapacağım ve 30 metre LED almam gerekiyor Türkiye den baktığımda en az 1000 TL vermem gerekiyor ama temu dan alırsam 1-2 ürünle daha uyguna geliyor ama sizce uzun ömürlü olur mu ve güçlü ışık verir mi? 1 sene kadar götürür mü beni? alacağım ürün- TEMU RGB LED
  8. B

RTX 4070 Tİ R5 7600X sistem nasıldır

Merhabalar şuanki sistemimi satıp yeni bir sistem almayı düşünüyorum parçaları ileriye dönük bir şekilde toplayacağım ve sadece anakart, işlemci, ram, ekran kartını değiştireceğim ve bazı parçalar buldum bunlar birbirine uyumlu mu?, sorun çıkarır mı veya başka önerileriniz var mı? birde sahibinden...
  9. B

Çözüldü✓ 4500 TL bütçede AULA F75 + Razer DeathAdder V3 Pro alınır mı??

ne anlamadım İL şehirmi sordunuz
  10. B

ben bulamadım link bırakabilir misin
  11. B

hocam sizce VXE R1 PRO MAX yanındada 4K dongle 2800 gibi bir fiyata geliyor. alınır mı? aula f75 ile? PAW3395 sensör ile geliyor.
  12. B

siyahmı var beyazmı? birde bu ajazz yerine wraithin bir ürününü alsam daha iyi olmazmı çünkü stoklar kalmamış
  13. B

bütçe sorunu yaşıyorum. deathadder v3 pro yerine buna yakın biraz daha uygun bir mouse önerebilecek varmı? 2500 tl civarı bütçem var mouse için
  14. B

4500 TL bütçe Mekanik Kablosuz beyaz %75 klavye önerisi

Beyaz almayı düşünmüyorum çok kirleniyor siyahı da indirimle 1700e getirmeye çalışıp alacağım
Geri