buraak. isimli üyenin son içerikleri

1. B

Geforce now zammı benim için geçerlimi?

Teşekkür ederim.
  2. B

Geforce now zammı benim için geçerlimi?

Arkadaşlar ben kısa zaman önce indirimli geforce now aldım. 3 aylık bana böyle bi mesaj geldi. Benden paramı aldılar 3 aylık indirimki fiyat üzerinden benden fazladan para alırlarmı?
  3. B

Türkiyeden alınan ekran kartı ile Bulgaristandan alınan ekran kartı arasında fark var mı

Arkadaşlar 2.el ekran kartı alacağım bir tane sapphirenitro+ rx 580 buldum açıklama kısmında bulgaristandan alınmıştır yazılmış bunun herhangi bir zararı olur mu?
  4. B

assetto corsa diske yazma hatası

arkadaşlar assetto corsayı aldım steamdan sonuna kadar indiriorum ama en sonda oyun otomatikmen kendini durduruyor ve diske yazma hatası diyor steamda bu sorunu nasıl çözebilirim forumda bulamadım.
  5. B

Çözüldü✓ Tıkladığım uygulamalar açılıyor ama ekrana gelmiyor.

Beyler bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. Pc açıkken windows da uygulamalara tıklıyorum açılıyor da aşşağıdaki kısayol çubuğundan görebiliyorum ama ekrana gelmiyor açılan uygulama çok denedim ama olmadi sorun ne olabilir. Lütfen yardımcı olun
  6. B

intel h55 ankarta rx 570 takılırmı

Çok teşekkürler
  7. B

i5 650 1681670971 ama onuda değiştireceğim anakartın soketine göre
  8. B

Arkadaşlar sistemim kötü olduğu için yükseltmeyi düşünüyorum. Bütçem çok az bu yüzden sadece ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum. sorum da intel h55 ankartıma msi armor rx 570 ekran kartını takabilirmiyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Geri