BURAK ARMAĞAN isimli üyenin son içerikleri

1. B

Altyapım 86 Mbps Sizce Hangi İnterneti Almalıyım

dün türknet gelip interneti düzeltti bakalım bu ay türkneti tekrar denicem olmadı değiştiricem
  2. B

netspeed ile görüştüm 35 mbps veriyor bende vazgeçtim millenicomdan alıcam 86mbps veriyor daha uyguna geliyor ve millenicom dan davet kodu olan varsa kullanabilirim 1788773308 1000 tl indirimi oluyor eğer varsa kullanan millenicom kod ile iki tarafada 1000 er tl indirim oluyormuş
  3. B

net speedde netspeedde modem ücreti vs vs var sanırsam
  4. B

evet başvuru yaptım netspeed e 1 aylık deneme yapacağım beğenirsem eğer tekrardan devam edeceğim eğer beğenmezsem de millenicom u deniyeyim diyorum 1788771478 netspeed de davet kodu vs varmı hocam
  5. B

bende ilk zamanlar çok memnundum ama sonradan artık ne olduysa kayıt açıyorum 3-5 iş günü içinde dönüş yapıyorlar sıkıldım artık sorun yaşamaktan 1.5 yıldır sürekli bi internet ping yüksek olması ve dowload düşük olmasından 1788770574 netspeed de altyapı baktığımda 87mbps ve aylık 900 tl gibi...
  6. B

millenicom aradı beni şuanda vdsl altyapım var zaten 86mbps olarak verdiler Taahhütsüz 699 tl olarak veriyorlar yıl sonuna kadar
  7. B

hocam öncelikle yorum yaptığınız için teşekkür ederim parasında değilim ama bölge olarakda 50-86mbps veriyorlar bölge ist/ümraniye nasıl bi internet almam gerekiyor bu arada ilk internetin vodafone idi hala onun vermiş olduğu modemi kullanıyorum modem değişikliği yapmam gerekiyormu bilmiyorum...
  8. B

şuanda aktif olarak türknet kullanıyorum 920 tl fatura ödüyorum her ay diğer markalardan baktığım zaman 86mbps altyapım gözüküyor türknet ama o kadar vermiyor ve versede interneti acayip kötü geldi bana 3 yıldır kullanıyorum memnun değilim sizce hangi internete geçmeliyim türknetin müşteri...
  9. B

asus gtx 780 ti furmark test sonucu

merhaba benim furmark test sonucum var nasıl dır iyi midir? 7 yıl önce çıkmış ekran kartı
Geri