rtx 4060lı sistemim var sadece ekran kartı almak yerine sistemimi satıp rtx 5070li hazır sistem almak istiyorum bir kaç sistem buldum ama anakartları içime sinmedi yorumlar mısınız veya tavsiye hazır sistem var mı
HAZIR SİSTEMLER:
https://www.incehesap.com/thunder-spark-oem-paket-fiyati-76080/...
Arkadaşlar selam monitörü daha 3gün önce aldım normal kullanımda hiçbir şey yok fakat oyunlarda ışık seyiriyor gibi böyle ufaktan azalıp çoğalıyor her oyunda var normalde hiçbir şey yok VA panel Curved bu bir sıkıntı mıdır değiştirmem gerekiyor mu?
merhaba arkadaşlar yeni aldım monitörü fakat oyunlarda ms 8-10 arası takılıyor bazen 2 bazen 5 bunu nasıl çözebilirim biliyorum mprt 1ms ama 4ms yukarısı olmaması lazım trace free fullediğim halde böyle elmb açmam mı gerekiyor
arkadaşlar merhaba son kez açıyorum bu konuyu bugun almaya gidicem sizce hangisi asus daha yakın bana ama ghosting muhabbeti çok duydum sizce ne yapayım ayroca freesync özelliğiyle gsync kullanabilirim değil mi...
bir tık pahalıya geliyor curved olmuyor genelde curved isteğim var o yüzden ama sıkıntı cıkarmaz bunlarda dimi
1677711119
hocam genelde öyle kafama göre takılırım pcde oyun için alıcam zula vs spiderman gibi hikayeli oyunlar oynuyorum takılıyorum öyle